Parti Masası kategorisinde “Rustik Floral Baby Shower” konsepti ile yarışmaya katılan Göktürk’ün butik pastacısı Torte ve Parti tasarımcısı  Craft in Party 2. lik ödülü ile gümüş madalyaya layık görüldüler.
 
Anne olmaktan yola çıkıp, Babyshower konseptiyle yarışmaya katılan Torte ve Craft in Party anneler gününde gümüş madalyayı kazanarak anlamlı bir ödül kazandılar.
 
CAKE SHOW HAKKINDA
Türkiye’nin ilk ve tek Butik Pastacılık Festivali olan ’Cake Show  ile 7-8 Mayıs tarihlerinde Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü’nde gerçekleştirildi. Butik pastacıların yeteneklerini sergiledikleri, uzmanlarından eğitimler aldıkları, sektörde yer alan firmalarla bir araya geldikleri ve iki gün süren etkinliğe Türkiye den ve yurtdışından katılım gerçekleşdi. "Her şey cesaretle başlar, destekle büyür" sloganıyla düzenlenen,’Cake Show İstanbul’ programında, butik pastacılar 6 ayrı seviyede, 11 ayrı kategoride ve Parti Masası yarışmalarında, özgün tasarımlarıyla sınırları zorladılar. Adını kısa süre içinde uluslararası butik pastacılık showları arasına yazdıran Cake Show İstanbul’a Türkiye’nin yanı sıra İran, Azerbaycan, Almanya gibi yurtdışından da butik pastacılar da katılım gösterdi. Yarışmaları konularında uzman yerli ve yabancı şeflerden oluşan jüri değerlendirdi.