Uçan Balon Anaokulu her hafta olduğu gibi bu haftada Alkuzu çiftliğindeydi. Alkuzu çiftliğini çok beğendiklerini ve öğrencilerininde hoş vakitler geçirdiklerini belirten Sibel Onur Tuncay ile New Göktürk ekibi olarak beraberce binicilik etkinliğine katıldık.



Sibel Onur Tuncay ile de küçük bir röportaj gerçekleştirdiğimiz Alkuzu Çiftliğinde bizleri dostlarımız Cüneyt Alkuzu ve Figan Alkuzu karşıladı. Alkuzu ailesi ile de keyifli bir sohbet ettik. Uçan Balon ailesini çok sevdiklerini dile getiren Figan Alkuzu her hafta bizleri ziyaret ediyorlar, çocukların bir şeyler öğrenmesi ve eğlenmesi için ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Bundan dolayı Sibel Hanım ve Uçan Balon ailesine tekrar teşekkür etti.



New Göktürk ekibininde misafir olarak katıldığı binicilik etkinliğinde bizler de çok keyif aldık.




Sibel Onur Tuncay etkinliği ile ilgili olarak bizlere şunları söyledi ;
Çocukların atlarla ve hayvanlarla beraber olması, onlarda çok olumlu bir etki yaratıyor..Çocuklarımızla burayı çok seviyoruz ve her hafta geliyoruz.
Haftanın iki günüde Zone Clube gidiyoruz çocuklarımızla yüzüyoruz.  Çocuklar keyif aldığını görünce biz daha çok keyif alıyoruz.
Pikniklere gidiyoruz, hergünümüzü dolu dolu yaşamak için elimden geleni yapıyoruz dedi.



Bu keyifli etkinlik de bizleride misafir eden Sibel Onur Tuncay ve Uçan Balon Ailesine sonsuz teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.



UÇAN BALON ANAOKULU :
Adres: Göktürk Merkez Mahallesi, Çamlık Caddesi, 3.Ihlamur Sokak, No: 15, Göktürk - Eyüp İSTANBUL
Telefon: 0212 322 00 93
Gsm: 0554 814 53 54
Web: www.ucanbalon.com.tr​
E-Mail: [email protected]


ALKUZU ÇİFTLİĞİ :

Adres:PİRİNÇÇİ KÖYÜ YOLU KUMSU SOKAK NO:10 KEMERBURGAZ - İSTANBUL
Telefon:0212 360 26 21 
0532 522 32 90
E-mail:[email protected]