İstanbul  Büyükşehir Belediyesi, 34 ilçede 50 noktada  tanzim satış yapıyor. Ucuz meyve ve sebze satışı olarak bilinen tanzim satışı bugün itibariyle Göktürk'te başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Hayri  Baraçlı: - "Vatandaşın sebze ve meyve fiyatlarıyla ilgili problemlerini ortadan  kaldırmak için ilk etapta domates, salatalık, ıspanak, patates, soğan, patlıcan  ve biber satışı yapılacak" dedi

Sebze meyve fiyatlarını düşürmek için İstanbul  Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 34 ilçede 50 tanzim satış noktası hayata  geçirildi. Baraçlı, "Bizler bu uygulamamızı gerçekleştirirken tarladan toplanan  ürünün fiyatının aynen İstanbul'daki vatandaşlarımıza yansıtılması için çaba sarf  edeceğiz.'' dedi.

"Tüm ekip arkadaşlarımız, zabıta ve halkla ilişkiler ekibimiz  öncülüğünde satışlarımızı bu noktalarda gerçekleştireceğiz" diyen Baraçlı,  ürünlerin kalitelerinin ön planda olacağını, amacın enflasyonla mücadele ederek  vatandaşın temiz ve lezzetli ürünleri almasını sağlamak olduğunu vurguladı.


Tanzim Satışı Göktürk Merkez Mahallesi , Göktürk caddesinde gerçekleştiriliyor.