Röportaj:Özlem Karadağ / ozlemkaradag.newgokturk.com

Kendinizden biraz bahseder misiniz?

İzmir 1987 doğumluyum.Üniversite okumak için İstanbul'a geldim. Beykent Üniversitesi Uluslar Arası ilişkiler bölümü mezunuyum. Müzik her zaman hayatımda vardı. Müzik ile birlikte okuluma devam ettim. Ve 8 sene sonunda mezun olarak müzik yaşantımla hayatıma devam ediyorum.

Öncelikle 2015 yılı sizin için nasıl geçti?
2015 yılında ‘Seni Bana Yazsınlar’ isimli yeni bir single çalışmam oldu. Söz müzik ve aranjesi Burak Buluç’a ait. Keyifli ve hareketli bir şarkı oldu. Dinleyenlerden de güzel tepkiler aldık. Kayıtlarını da Sezen Aksu stüdyosunda yaptık. Sezen Aksu benim hayatımda çok sevdiğim isimlerdendir. Repertuarımın yarısında ona ait şarkılar seslendiriyorum. Benim için güzel bir şarkı oldu, klibini de çektik. Bütün müzik kanallarında yayınlandı. Radyolarda aynı şekilde çaldı ve radyo kanallarına da misafir oldum. Genel olarak 2015 benim için bu şarkıyla birlikte güzel geçti.



Şarkılarınızı ilk kime dinletirsiniz?
Sevgili menajerim piyasa adıyla Baba Kuş lakaplı Tolga Öztorun’a dinletirim. Seni Bana Yazsınlar adlı şarkıyı da onunla birlikte seçtik. İlk ona dinletirim ve birlikte karar veririz.

Müzik dışında Gökhan Tan ne yapar?
Aslında müzik dışında Gökhan Tan spor yapar diyebiliriz. Her hafta muhakkak sinema ve tiyatroya giderim. Çok sosyal bir insanım. Köpeğim var adı Kato, genelde onunla dolaşırız. Hayvanları çok severim ve sık sık barınakları ziyaret ederim. Gezmeyi çok severim evde durmak benlik değil.



İlham kaynağınız nedir?
Herhangi bir ilham kaynağım yok. Bir anda geliyor ve onu o anda kaydediyorum, bu sahnede de oluyor. Hemen o an orda yazıyorum. Çünkü 15 dakika sonra aklımdan tamamen gidebiliyor. Derine indiğimiz zamanda tabi ki yaşanmışlıklarla alakalıdır diyebiliriz.

Sesinizi kaybetmekten mi yoksa hislerinizi kaybetmekten mi korkarsınız?
Sesimi kaybetmekten korkarım, hatta en büyük korkum budur diyebilirim. Tabi ki his olmadan da olmaz. Daha sonrasında kendi hissimizi katabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar güzel bir sesiniz olursa olsun o duyguyu o hissi dinleyenlere veremiyorsanız sesinde pek bir önemi yoktur. Tabi ki ilk olarak ses benim için.



Gerçekleştirmek istediğiniz projeleriniz nelerdir?

Üç ay sonra falan yeni, hareketli ve eğlenceli bir şarkı çıkacak. Hatta Seni Bana Yazsınlar'dan daha güzel olacağını söyleyebilirim.2016'nın hitlerinden bir tanesi olacak diyebilirim size.

Yakında hayata geçireceğiniz projeleriniz var mı?
Genel olarak bahsettiğim gibi aslında 2016'da yeni bir şarkı ve daha sonra müzik adına güzel şeyler yapacağıma inanıyorum.

Teşekkür ederiz. Son olarak eklemek istediğiniz bişey var mı?
Öncelikle size ve ekibinize çok teşekkür ediyorum. Çok keyifli bir kahvaltı oldu. Ekibiniz çok başarılı ve eğlenceli. Her şey çok güzel ve keyifliydi benim için. İlerleyen dönemlerde sıkça adımı duyacağınızı umuyorum.