Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen Okullararası Hentbol Turnuvası'nda dereceye giren takımlar düzenlenen törenle kupalarını aldı. Turnuvaya ilçede bulunan 15 okuldan 34 takım ve 510 öğrenci katıldı.
Kupa töreni, Göktürk Hisar Okulları Spor Salonu'nda gerçekleşti. Törene Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Başkanı Celalettin Kapusuz, Hisar Okulları Kurucu Temsilcisi Emre Görensoy ve Hisar Okulları Yönetim Kurulu Danışmanı David Cordenas katıldı.

Törende öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın; “Sizleri geçen seneden daha iyi gördüm. Gelişme içerisindesiniz, başarılarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Kemal Atatürk'ün bir sözü var 'Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim' diye. Tam da sizleri tarif ediyor. Sizleri zeki, çevik ve ahlaklı görüyorum. Bu şekilde devam etmenizi de arzu ediyorum. İnşaallah bu başarılarınız devam edecek. Türkiye çapında başarılarınızı bekliyorum, bu konuda her zaman belediye olarak yanınızda olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum. Hepinizi çok seviyorum.” dedi.



Ardından Belediye Başkanı Remzi Aydın, Genç Kızlar kategorisinde birinci olan Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Lisesi, ikinci olan Hisar Okulları ve üçüncü olan Ali Rıza Özderici Anadolu Lisesi hentbol takımları ile Genç Erkekler kategorisinde birinci olan Hisar Okulları, ikinci olan Ali Rıza Özderici Anadolu Lisesi ve üçüncü olan Halis Kutmangil Çok Programlı Anadolu Lisesi hentbol takımlarına kupalarını verdi.

Daha sonra ise Hisar Okulları Kurucu Temsilcisi Görensoy,  Hisar Okulları Yönetim Kurulu Danışmanı Cordenas ve Eyüp İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Başkanı Kapusuz, diğer kategorilerde ilk üçe giren takımlara kupalarını verdiler.