Saran Holding’in de desteklediği; çocuklara sporu sevdirmek, spora teşvik etmek, sağlıklı yaşamı aşılamak vizyonu ile yola çıkılarak oluşturulan Sport2Life etkinliğinin Türkiye’deki ilk ayağı 20 Ekim’de start aldı. Göktürk çevresindeki okulların katılımıyla yine Göktürk’te yer alan Özgecan Aslan Sağlıklı Yaşam ve YürüyüşParkuru’nda 20 Ekim Cumartesi günü gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ebeveynleriyle birlikte koşarken, keyifli bir gün de geçirmiş oldu. 

Sadettin Saran da katıldı Saran Holding dışında Aroma, Dardanel, Züber, Eyüpsultan Belediyesi, V3Fitness, Radyospor, Ajansspor, ve Mavi Jeans’in de sponsorları arasında yer aldığı etkinliğe; Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Saran Holding CEO’su Kenan Saran birlikte Sadun Saran ve Sinan Saran dışında ünlü basketbolcu Keren Gönlüm de katıldı. Etkinliğe, Göktürk çevresindeki okulların dışında diğer okullardan da katılım oldu. Etkinlik sonunda yarışmacı çocuklara günün anısına sembolik madalyaları verildi.



Saran Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, “Bu etkinlikteki amacımız, tüm gençlere sporu tanıtmak, desteklemek ve spora ulaşabilmelerini sağlamaktır. Sport2Life’ın çocuklarımızı, aileleri ve toplumu sporun önemi, düzenli eğitim ve iyi beslenmeyle ilgili bilgilendirerek, gençliğimizi sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürme ve yaşamaya motive edeceğine inanıyoruz” şeklinde açıklamada bulundu. “Çocukların daha aktif olmalarını sağlıyoruz” Sport2life hareketinin kurucusu Sadun Saran da “Sport2Life’ın amacı, çocuklarımızın erken yaşlardan itibaren daha aktif olmalarını ve dışarıda daha fazla zaman geçirmelerini sağlamak için ebeveynleri bilgilendirmek ve teşvik etmek. Spor bir eğitim ve sağlıklı ve mutlu bir geleceğe doğru atılmış bir adımdır. Gelin özümüze dönelim ve spor vasıtasıyla gençlerimizin oynamasını, öğrenmesini ve yaşamasını sağlayalım” dedi.

Sport2Life Hakkında:
Sport2Life’ın kendini spor yoluyla sağlıklı yaşam ve iyi alışkanlıklara ilham vermeye adamış özel kaynaklardan finanse edilen bir projedir. Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan’da aktif bir proje olan, Sport2Life’in spor elçileri arasında; Internazionale Milan ve Hırvat milli takımı oyuncusu, futbolcu Ivan Perišic, eski bir Hırvat basketbolcusu Dino Rada, eski Milli Basketbolcu Kerem Gönlüm gibi ünlü isimler yer alıyor.