Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın bu sabah Göktürk'te hizmet veren Karabacak Pastanesinde esnafla beraber kahvaltı eşliğinde Göktürk'ün sorunlarını ele aldılar. 

Kahvaltıya Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç, Göktürk Merkez Mahallesi muhtarı Nuri Şengül , Titiz Kurutemizleme Fikret Görgen, Mini Midi Moda Güleçyüz İşçi, Wec Gayrimenkul Uğur Sürücü, Karabacak Pastaneleri sahibi Cafer Özarslan, Country Life Dergisi Faruk Çelik, Göktürk Halı Hayati Atlas ve Göktürk caddesi esnafı katıldı.



Göktürk'e Festival Alanı Müjdesi
Göktürk'te sokak aydınlatmalarıyla alakalı Bedaş ile görüştüklerini, yıl sonuna kadar bütün sokaklarda aydınlatma sorununu çözeceklerini söyledi. Pazar yerinde Festival alanı yapılacağını müjdeleyen Remzi Aydın, Göktürk meydanı ve otobüs güzergahlarını tekrardan düzenleneceğini dile getirdi.

Yeniden düzenlenecek olan Göktürk Meydan'ı ağırlıklı olarak yayaların kullanacağını söylen Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, asfaltlama ve kaldırım düzenlemelerinide kısa sürede bitireceklerini söyledi.