Paryap GÖKTÜRK’TE

GÖKTÜRK PRIME projesi özveri ile devam ediyor.

Paryap İnşaat, bugüne kadar inşâ ettiği yapılarda yenilikçi, estetik, modern, teknoloji ve çevreci yaşam alanlarına Göktürk Prime projesiyle bir yenisini daha ekledi. İstanbul Göktürk’te iki blok olarak inşâ edilmekte olan projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tiplerinde 64 adet daire yer alıyor.

Konumuyla ayrışan değerli bir yatırım aracı

Şehirden kopmadan doğayla yakınlaşabileceğiniz; Her yere yakın, her yerden uzak

İstanbul Havalimanı 13 km 10 dk

Levent 18 km 16 dk

Maslak 17 km 15 dk

İkitelli 22 km 20 dk

Belgrad Ormanı 2 km 4 dk

FSM Köprüsü 20 km 17 dk

Belgrad Ormanı 2 km 4 dk

Beşiktaş/Bebek 22 km 20 dk

Başakşehir 24 km 20 dk

Kent Ormanı 3 km 5 dk

Nişantaşı 22 km 20 dk

Şehrin her köşesi elinizin altında Metro ile şehrin her köşesine kolay ulaşım imkânı…

Çok yakında açılacak olan, 32 kilometre uzunluğa sahip Gayrettepe-İstanbul Havalimanı metro hattının, Göktürk durağına yürüme mesafesinde yer alan Göktürk Prime, şehirden kopmadan, Doğanın tam kalbinde bir yaşam sunuyor

Çocuklarınızı güvenle, mutlulukla büyütebileceğiniz en ideal yaşam...

Çocuklarınızın eğitimi için şehrin en iyi okulları Göktürk Prime'ın yanı başında…Binicilikten müziğe, golf'ten baleye, tiyatrodan yüzmeye kadar, çocukların fiziksel ve psikolojik gelişimini destekleyen sayısız aktivite elinizin altında.

Sosyal donatılar yaşam vaat ediyor

Geniş görüş perspektifine sahip kat planları keyifli bir yaşam için olanak sağlıyor. Çağdaş mimari çözümler ile inşâ edilen proje, renk ve doku seçimleriyle dikkat çekiyor. 7/24 güvenlikli bir site yaşamı, tüm birimleri kapsayan katlı otopark, açık ve kapalı çocuk oyun alanları, sinema salonu, playstation odası ile sosyal alanlar; Göktürk Prime sakinlerine sadece bir konut almanın ötesinde bir yaşam tarzı da sunuyor.

Estetik ve huzur bir arada

Keşke İstanbul'un trafiğine ve gürültüsü olmadan şık bir mimari tasarımla yapılmış bir evim olsa dediğinizi duyar gibiyiz. Konumu sayesinde stres, trafik ve kargaşadan uzak olduğu kadar hem doğanın hem de metropolün kalbinde aradığınız estetik ve huzur Göktürk Prime'da sizleri bekliyor.

www.paryap.com.tr 
0212 222 22 11