EĞİTİM CİDDİ KURUMLARIN İŞİDİR” sloganıyla Göktürk’ün en iyi ve modern etüt merkezi olan ÖZEL GÖKTÜRK FEN BİLİMLERİ bu sene dokuzuncu senesinin gururunu yaşıyor. Kurum Müdüresi Dilek Biçer verdikleri eğitim bilgilerini bizimle paylaştı.

2016-2017 eğitim-öğretim sezonumuza 22 Ağustos Pazartesi günü start veriyoruz. Alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmenlerimizle yolumuza devam ediyoruz. Geçtiğimiz sezonu başarılı ve mutlu bir şekilde bitirdik.Emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma, bizimle yol alan değerli öğrencilerimize ve velilerimize  teşekkür ediyoruz.

 
Her Öğrenciyi Yakından Takip Eder! Değişmeyen sloganımızdır. Öğrencilerimizin her biri bizim için özeldir düşüncesiyle   öğrenciye Özel; okul başarısını yükseltmek adına yazılıya destek, ders takviyesi, soru çözümü birebir etütler akademik etkinliklerle öğrenci eksiklerini hızlı bir şekilde gidererek  TEOG’ da başarıya ulaştırma taktikleri uygulanır. Deneme Sınavlarımız tüm Fen Bilimleri şubelerinin katılımıyla ülke çapında aynı zamanda uygulanır ve Türkiye genelinde öğrencilerimiz değerlendirilmeye alınır. Bu sınavların analizleri ve soru çözümleri eksiksiz yapılır.

Danışman öğretmen-Rehberlik  Birimi işbirliği ile öğrencilerimize tam destek sağlıyarak  sınava hazırlık sürecinin rahatça aşılması ve başarı ile sonuçlanmasını hedefliyoruz. 
 
Özel Göktürk Fen Bilimleri, çağdaş ve modern eğitim anlayışı ve başarı tablosuyla ülkemizin en seçkin eğitim öğretim kurumlarından biri olmanın gururunu yaşamaktadır. 

 
ÖZEL GÖKTÜRK FEN BİLİMLERİ
​Kurum Müdüresi Dilek Biçer

Adres:  Göktürk Belediye Cad. Işıldar Sk. Göktürk İş Mrk. No:1 Kat:3-4 Göktürk - İSTANBUL
Telefon: 0212 322 59 29
E-mail: [email protected]
Web:  www.fenbilimleri.com