OPAK YÖNETİM 2. Yılını Kutladı

Site ve tesis yönetimi şirketi OPAK Yönetim, 28 Temmuz’da Göktürk semtindeki yeni ofislerinde gerçekleşen etkinlikle 2. yılını kutladı. Etkinliğe Göktürk semtinin önde gelen kurum ve kuruluşlarının üst düzey yöneticileri katıldı.

OPAK YÖNETİM KİMDİR?
OPAK YÖNETİM firma kurucusu ve Genel Müdür Nurgül OPAK, kariyerine 2011 yılında toplu yapı yönetimi sektöründe başladı. Çalışma hayatını; işletmelerin, sitelerin, tesislerin yönetim süreci, muhasebe sistemlerinin kullanımı, kurulumu, personel yönetimi, yeni kadroların-yönetim organizasyon şemalarının oluşturulması, denetlenmesi faaliyetleri ve eğitimleri ile zenginleştiren Nurgül OPAK, Opak Yönetim Hizmetleri ve Danışmanlık Limited Şirketi’ni kurarak toplu yapı yönetimi sektöründe profesyonel kadrosu ile hizmet vermeye devam etmektedir.

Nurgül OPAK
Kurulduğu günden bugüne kadar Profesyonel Site Yöneticilik hizmetleriyle güvenilir, dürüst, ilkeli ve şeffaf bir şekilde müşterilerine en iyi hizmet sunmayı amaç edinen OPAK YÖNETİM, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet politikasıyla profesyonel ve ayrıcalıklı ekipleriyle hizmet vermekte olduğu tüm projelerinde etkili çözümler üreterek mutlu ve huzurlu yaşam alanları sunmaktadır.



Adres : Göktürk Merkez Mah. Camii Sok. No:7 D:11 Göktürk / İstanbul
Tel: 0212 322 00 62
Web : www.opakyonetim.com