Op. Dr. Burhanettin ŞAHİN'den Basın Açıklaması



DEĞERLİ DANIŞANLAR`;

Bildiğiniz gibi 2022 şubat ayından beri Arcadium’da bulunan kliniğimizi Kadın Hastalıkları - Doğum ve medikal estetik alanlarında siz değerli Göktürk sakinlerinin hizmetine sunduk yakın ve Göktürklü samimiyetini taşıyan ilginizle karşılaştık.

Kliniğimizin bulunduğu işyerinde daha önce güzellik merkezi olarak faaliyet gösteren Revi Güzellik isimli işletmenin bir devamı niteliğinde olmadığımızı ve kliniğimizin Sağlık Bakanlığı ruhsatlı hekim gözetiminde faaliyet gösteren bir sağlık merkezi olduğunu tekrardan belirtmek istiyoruz.

Muayenehane - Klinik olarak hizmete girdiğimizde burada faaliyet gösteren eski işletmenin paket sattığı ve henüz hizmet alamayan danışanların seanslarını tamamlaması için söz konusu eski işletmenin yetkilisi Ferit Bakır’ın ricası üzerine ve bilhassa danışanların mağdur olmaması amacıyla yarım kalan seansların devamı tarafımızca sağlanmıştı.

Ancak sonraki süreçte Ferit Bakır, seansı yarım kalan danışanların eksik hizmetlerini tamamlaması için bu cihazları kalıcı olarak kliniğimize devretmesi konusunda kendisine götürdüğüm teklifimi reddederek ani bir şekilde ilgili cihazları kendisinin sözleşme akdettiği danışanların mağduriyetine sebep olacak şekilde kliniğimizden geri almıştır.

Burada Sağlık Bakanlığı ruhsatıyla Kadın Hastalıkları - Doğum ve Medikal Estetik alanında tıbbi hizmet sağlayan bir klinik olarak devrini almadığımız, kliniğimiz bünyesine geçirmediğimiz, hatta sonradan eski işletmeci (Ferit Bakır) tarafından geri alınan cihazlarla yeni paket satışı yapmamız ne kadar doğru olurdu?

Elbette ki bu konuda başından beri danışanın memnuniyeti odaklı tutumumuz buna müsaade etmezdi ve bu açıklamayı da muhtemel yanılgıların önüne geçmek için yapma gereği duyuyoruz.

Bu konuda kliniğimizce iş yürütme ve tıbbi sorumluluğumuzun gereği olarak söz konusu işletmenin danışanlarının mağdur olmaması adına doğrudan bilgilendirme yapma girişimimiz de sonuçsuz kalmış ise de New Göktürk Dergisi ekibine bize bu fırsatı sunduğu için teşekkür ediyoruz.


Sevgi ve saygılarımla / Op. Dr. Burhanettin ŞAHİN

Sosyal Medya op.dr.burhanettinsahin