Yarım asırdır gıda perakendesinde istihdam sağlayan işletme yenilenen markasıyla ilk gün ki duyguları ve yeni heyecanıyla Göktürk’te Gurme formatıyla hizmet vermeye başladı. 

"marketse her şey ondan" sloganıyla yarım asırlık tecrübesi ve ilk gün ki heyecanla İstanbul Göktürk semtinde hizmet vermeye başladı. Süpermarket kategorisindeki tüm ürün gruplarını, özellikle de şarküteri, et, sebze ve meyve kategorilerinde ki uzmanlığı ile en taze, en leziz, en kaliteli, en uygun ve en hijyenik şartlarda ürün çeşitliliğini sunuyor. Ondan Gurme mağazasında ürün yelpazesinin oldukça geniş. Kasap, Şarküteri, Manav ürünlerinin yanı sıra Organik ve Vegan ürün çeşitleri de bulunmakta.



Taze ürün grubunda Etler Balıkesir yöresinden, Peynirler Çanakkale/ Ezine bölgesinden, Kaşar Peynir Trakya bölgesinden, Zeytinler; Siyah zeytin Gemlik, Yeşil Zeytin Ayvalık-Edremit yöresinden temin edilmekte. “Tazelik Ondan, Lezzet Ondan” Damak tadınıza özel lezzetli keşifler için siparişlerinizi 0543 150 30 30 nolu telefondan verebilirsiniz. 

Ondan Market  kaliteli, sağlıklı, güvenilir ve hijyenik alışveriş ortamını TS ISO9001 Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi, TS EN ISO14001 Çevre Yönetim Sistemi, TS ISO45001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgeleriyle desteklemektedir.













 

Ondan Gurme
Adres: Göktürk Merkez Mah. Cumhuriyet Cad. No: 2 E Göktürk - İSTANBUL
Tel: 0543 150 30 30
Sosyal Medya: instagram.com/ondangurme