1981'den beri toptan Zeytin ve Zeytinyağı sektörünün önemli oyuncularından biri olan Öğün Zeytin ilk konsept mağazasını Göktürk’te açtı.

Satış mağazasında kendi ürünleri yanında türünün en iyi örnekleri olan peynirlere de yer veriyor. Bergama tulum peyniri, Ezine peyniri, Mihaliç peyniri ve eşsiz tatlı lor peyniri, özel üretim helva, ekşi maya köy ekmeği vb. gibi İstanbul’da ulaşılması çok zor tatları müşterilerine sunuyor.

16000 metrekarelik tesislerinde, son sistem makine ekipman ve hijyenik şartlarda üretim yaptıklarını belirten Yazıcıoğlu: Biz 3. nesiliz, ürünlerimizin hepsi doğaldır ve kesinlikle katkı malzemesi kullanmıyoruz. Göktürk halkının damak lezzetine güvendiğimiz için ilk konsept mağazamızı buraya açtık. Açılalı 2 ay olmasına rağmen iyi bir satış performansına ulaştık ve her geçen gün yükseliyor. Bu lezzetleri herkesin en azından gelip bir kere tatmasını istiyoruz. Geri dönüşlerin çok iyi olması bize daha fazla şevk veriyor. Hatta dikkatimizi çeken en önemli konu da bölgedeki insanların bizim zeytinyağlarımızı hediye olarak arkadaşlarına götürmeleri. Bu, insanların beğendiği bir şeyi başkalarına da aktarma içgüdüsü, çok doğru bir yolda olduğumuzu bize gösteriyor. Bizi çok memnun ediyor.

Dünyaca ünlü Domat Zeytinyağı'nı genelde müşterilerinin hediye olarak aldıkalrını söyleyen Yazıcıoğlu,  '' Domat Zeytinin yağı gerçekten özel, asit oranı 0.3 sadece. Fenol oranı yani faydalı asit yönünden son derece zengindir. Kalp damar sağlığı için birçok ilaçtan direk olarak daha faydalı olduğunu söyleniyor. Hepsi doğal olarak fermante olur.  '' dedi.

Öğün Zeytinlcilik - Göktürk Şubesi
Adres : Göktürk Merkez Mah. Larus Palas No: ........
Whatsapp Sipariş Hattı 0532 287 11 91
Sosyal Medya : instagram.com/ogunzeytingokturk