Oasis Peyzaj Göktürk ve Kemerburgaz semtinde  Odun satışı, Şöminelik Odun satışı, çıra, tahta parçası ve  jel sıvı satışı gerçekleştiriyor.

Oasis Peyzaj, siparişlerinizi aynı gün içersinde adresinize teslim ediyor.
 

Oasis Peyzaj işletme sahibi Ahmet Dökel, Soba ve şöminelere için uygun ebat ve boylarda hazırlanmış Şöminelik Odun satışı yapıyor.
 

Tutuşturmalık şömine odunu, şöminelerde hızlıca ateş yakabilmek amacıyla sıkça tercih edilmektedir. Kullanım alanı bakımdan değerlendirildiğinde birbirinden farklı birçok şömine türünde rahatlıkla kullanılmaktadır. İnce yapısı sayesinde çabucak alev alır. Bu kalitede odun satın almak isteyenler için Oasis Peyzaj'da tutuşturmalık birçok odun bulunmaktadır. Son derece kaliteli ve en az iki sene bekletilmiş odunlar sayesinde evlerinizi ısıtmak son derece kolaydır. Kurutulmuş oldukları için içerisindeki nem oranı oldukça düşük bir seviyededir. Odunlar, yandıktan 15 dakika gibi oldukça kısa bir süre içinde bulundukları çevreye ısı vermeye başlamaktadır. Kuru yapıları ile de kolayca kesilmektedirler. Kesme işlemi sırasında şöminenizin boyutuna uygun olarak oldukça küçük boyutlarda kesimi yapılmaktadır. Kesme alanınızın bulunmadığı durumlar içinde boyutuna göre kesilmiş odunların satışı yapılmaktadır. Çünkü Oasis Peyzaj tercihe göre kesilmiş veya kesilmemiş odun alma seçeneğini alıcılara sunmaktadır. Kesilmemiş odun almak isteyenler gönül rahatlığı ile iletişime geçerek, sipariş verebilmektedir. Kuru oldukları için aynı zamanda kolayca her türlü parçaya kesilme özelliği taşımaktadırlar. Bu nedenle kesimi gerçekleştiren kişinin işini kolaylaştırmış olurlar.


Adres : Mithatpaşa Mahallesi Pirinççi Yolu No:42 (Eyüpoğlu Koleji Yanı) Kemerburgaz
Telefon: 0212 360 03 55 Gsm: 0533 955 75 86 Ahmet Dökel
www.oasispeyzaj.com











 


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz