Malzemelerinin, tasarımlarının ve üretimlerinin her aşamasında anne özeni, anne yüreği ve anne aklıyla hazırlanmış, uyku vakti denince ihtiyaç duyulan, anne beklentilerini karşılamak için geliştirilmiş küçük detaylarıyla Nanu Bedtime markalı ürünler, sevgiyle siz anneler ve çocukları için üretilidi.



NANU NEDEN VAR?
Anneler, çok sevdikleri çocukları için kaliteli, sağlıklı, zevkli pijamalar, nevresim takımları, beşikler, karyolalar ve çeşitli uyku ürünlerini kolayca oturdukları yerden bulabilsin diye.



NANU’DA NELER VAR?
Her yaş değişen farklı uyku ihtiyaçları doğrultusunda, 7 aylık erken doğan bebeklerden, 12 yaşına gelmiş çocuklara kadar, oldukça geniş sevgiyle hazırlanmış Nanu Bedtime markalı uyku ürünleri var. Anne içgörüsü, anne duygusu var. Çocukların rahatı için tasarıma katılmış birçok ince detay var : Çocukları rahatsız etmesin diye yaka içine değil, dışına dikilen marka etiketleri, her yere kolayca taşınabilen tekerlekli mobilyaları, annenin ve çocuğun beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayan her bir üründe farklı şık çözümlemeleri, sağlıklı ve kaliteli uyku için pedagojik destek ve yorumları, uyku öncesi okunması önerilen masalları, vb.



NANU BEDTIME’IN KURUCUSU KİM?
Nazmiye Sabuncuoğlu Arslantürk.
Reklamcılık hayatı boyunca, birçok global reklam ajanslarında marka yöneticiliği yaptıktan sonra, 1999 yılında Concept Reklam Ajans’ının kuruluşuna dahil oldu. Türkiye’nin hatırı sayılır kreatif reklam ajansları arasında yer alan Concept’ in ortağı ve genel müdür yardımcısı sıfatıyla 14 yıl görev aldıktan sonra 20 yıllık reklamcılık hayatına son verip, tüm birikimini tek bir markaya yoğunlaştırmaya karar verdi.
Yıllarca Türkiye’nin önde gelen birçok markasına, marka yolculuğu boyunca tutarlı, ayrıştırıcı ve etkin iletişim yollarını göstererek hayata geçirdikten sonra, markalaşma konusundaki uzmanlığını, tutku ve heyecanını aktaracağı Nanu Bedtime markasını kurdu.



Nanu Bedtime
Adres :
 Göktürk Merkez Mah. İstanbul Caddesi 2. Kartal Sokak Başaran Plaza Giriş Katı 1/C (Koton mağazasının yanındaki sokağa girince solda) 
Telefon : (0212) 322 86 22