Son dönemde İstanbul'un popüler semti haline gelen ve bir çok markanın gözde mekanı haline gelen Göktürk Namlı Gurme semt sakinlerinin ve hafta sonları İstanbul"un kalabalığından kaçanların popüler mekanı haline geldi.

Hafta içi öğlen ve akşam sunduğu sıcak ev yemekleri büfesiyle de Göktürklülerin ilgisini çekiyor. Namlı Gurme Göktürk, özgün lezzetlerini mevsime göre değişen malzemelerle, Anadolu’nun farklı bölgelerindeki yöre pazarlarından sağlayarak meze ve ev yemeklerini masanıza getiriyor.

Sabahları lezzetli böreklerin bulunduğu kahvaltı seçenekleri, öğle saatlerinde ise her gün değişen yemek çeşitleriyle Gurme bilinmeyen lezzetlerini bulubileceğiniz Namlı Gurme Göktürk, günün her saatinde misafirlerini en iyi şekilde ağırlıyor. Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş yemeklerini araştırıp inceledikten sonra özüne sadık kalarak sunan Namlı Gurme Göktürk, gün yüzüne çıkardığı gizli kalmış tarifleri ışığında menüsünü yıl boyunca güncel tutuyor.

Sabah işe gidenlere özel hazırladığı al götür konseptli sandaviçleri bir birinden sahane lezzetleriyle Göktürkün en popüler ugrak mekanı haline geldi. Göktürk, Namlı Gurme ile yepyeni bir lezzet dokunuşuna kavuştu. Karaköy sahilinin yıllardır değişmez lezzet durağı haline gelen ve kendi müdavimlerini yaratan Namlı Gurme, Göktürk'te açtığı yeni şubesinin heyecanını yaşatıyor.


Kahvaltı ve kahvaltılığın adresi olarak bilinmesinin yanı sıra günün her saati zaman geçirebileceğiniz bir yer olma konusunda iddialı. Şarküteri bölümünde ithal ve yöresel peynirler, et mamulleri, özel bal ve reçeller, renk renk ve 30 çeşit zeytinleri ile Namlı’nın et ürünlerinin yanı sıra 3 bine yakın gurme kelimesine yakışır alışveriş ürünleri ile organik ürünler de bulmak mümkün. Soğuk yemek bölümünde yaklaşık 70 çeşit zeytinyağlı günlük olarak sunulmakta. Türk mutfağının vazgeçilmezi zeytinyağlıların dışında ahtapot, lakerda, karides ve somon gibi fümelenmiş balık çeşitleri ile 15 çeşit sıcak ev yemekleri de bulabilirsiniz. Ayrıca bir klasiğimiz olan akşamüstü beş çayları da özel yapılan böreklerle, tatlı-tuzlu kurabiyelerle ve dolmalarla artık Namlı Göktürkte ’de yaşanmaya başlandı. Akşam saatlerinde ev yemekleri ,ızgara etleri, makarna çeşitleri, özel yaptığı hamburgeri ve salataları denenmeli.

Hafta ici ve hafta sonu davet ve organizasyonları , özel kutlamalarınız için üst katında doğum günü ve özel davetler için hizmete açılmıştır. Özel günleri nizi paylasmak Namli Göktürk’ün dokunuşlarıyla fark katacaklarını düşünüyoruz.

Namlı Gurme Göktürk

Adres : Sinasos AVM No : 2-1 Göktürk/Eyüp

Tel : 0212 322 10 60