Sanat camiasının sevilen ismi Mutlu Genç ile Göktürk’ü sanatını ve hedeflerini konuştuk.Sıcak ve samimi bir ortamda geçen söyleşimizde tüm mütevaziliği ile bizleri ağırladı.

İlk olarak bizlere biraz kendinizden bahsedin. Hayatınızda olmazsa olmazlarınız nelerdir?

Çok yönlü bir adam Mutlu Genç. İlk mesleğe Make Up’la başlayıp aynı zamanda sonradan İstanbul’a şarkıcı olmak için gelmiş Mutlu Genç. Her meslek kolunda ve şu anda yaptığı her mesleğinde de azimle çalışan bir adam Genç. Ailem ve çocuklarım olmazsa olmazım. Daha gençlik yıllarımda vazgeçebileceğiniz bir takım şeyler oluyor ama sonra çocuk olduktan sonra diyorsunuz ki  daha önce ben hiç yaşamamışım zaten olmazsa olmaz. Endişeyi korkuyu kaygıyı herşeyi  çocukta alıyorsunuz ve vazgeçilmezlerimin birinci sırasında onlar geliyor.

Albümünüz “En Güzel Ben Severim” nasıl oluştu ? Bize bu süreçten bahseder misiniz?

Çok başarılı bir çıkış yakalamıştı Maç Kaç Kaç ve doğal olarakta bişey daha yapmam gerekiyordu . Benim müzik kariyerimde birlikte yürüdüğüm çok kıymetli müzisyen arkadaşlarım var onlardan bir tanesi  de Sevgili Murat Güneş. Birgün telefonda istişare ediyoruz “ne yapayım, ne okuyayım” dedim. Dedi ki “Sana tek şarkı dinleteceğim ve eğer yanılıyorsam okuma, ama sanki bu şarkıyı sen okumalısın, senin sesin bu şarkı.” Ben ilk dinlediğimde şarkıyı çok beğendim, tüylerim diken diken oldu. Sözleri Habil Ceylan’a Müziği de Murat Güneş’e ait bir şarkı. Dedim ki tamam,budur. Ve hemen stüdyoya girip başladık. Çok titizlikle çalıştık. En güzel ben severim’i çıkardık. Ve şu anda da zaten müzik marketlerde en iyi satış yapan single parçalar listesinde. Şarkının Dijital ortamda da son derece başarılı yükselişleri var. O yüzden çok keyifli ve kariyerimde bence seslendirdiğim en güzel şarkılardan bir tanesi.


Albümde kimlerle çalıştınız?

Habil Ceylan, Murat Güneş, Ödül Erdoğan, Klibimi Sevgili Samer Aydoğdu çekti. Kostümlerimi Hakan Akkaya yaptı. İyi dostluğumuz var zaten hakan çok şeker bir adam.

Müzikteki hedefiniz nelerdir?

Müzikteki hedefim sesimin ve yaşımın yettiğince şarkı söylemek. Yani benim bir starlık iddiam hiçbir zaman olmadı. Ben sahnede gerçekten şarkı söylemeyi seviyorum. Sahnede şarkı söylediğim zaman soluk aldığımı hissediyorum. Bedenimin yenilendiğini hissediyorum. Stüdyo evet, albüm kayıtları evet ama ben sahnede çok mutluyum, sahnede olmayı çok seviyorum çünkü birçok arkadaşımız yada bizim sektöre dahil olmayan birçok insanında şarkı söylemek hayalidir ama albüm yaparlar, sesleri yoktur, şarkı söyleyemezler. Ve doğal olarakta böyle bir konumda olmadığım için çok mutluyum.  Ben sosyal medyadan en çok şunu duyuyorum; uzun zamandır sesler birbirine o kadar çok benziyor ki  ayrıştıramazken, sizi birden fark ediyoruz. Kendi rengimde fark edilmek beni çok mutlu ediyor.

Sahne aldığınız bir yer var mı?

Gülizar Meyhane. Kendi işletmem. Uzun zamandır zaten kafamda böyle bir proje vardı. Sevgili Selim Kaya bana böyle bir teklif getirdiğinde de, ben hiç düşünmeden işin açıkçası kabul ettim. Çünkü kendi özenimi kendi işletmeme yansıtıyorum ve çok profesyonel bir ekiple çalışıyorum.


Yeni projenizden bizlere biraz bahseder misiniz?

Şarkı henüz ilk ayını doldurdu. Daha çok yeni ama tabi ki bir şey yapacağım. Fakat bu sefer geçmiş dönemden yani cover dediğimiz daha önce okunmuş bir şarkıyı okumayı planlıyorum. Fakat çok beğendiğim bir şarkı, yani sahneden de çok keyif aldığım bir şarkı. Hangi şarkının olduğunu şimdi söylemeyeceğim. çünkü muhafakatlarla ilgili  bir takım sıkıntı yaşayabiliyoruz.

Göktürk hakkında neler düşünüyorsunuz?

Biz Etiler’den kaçtık buraya resmen. Göktürk’ü sevdiğimiz için de 5 senedir buradayız. Çocuklar için geldik ama şimdi Göktürk bizim vazgeçilmezimiz oldu. Her semtin olduğu gibi buranın da sıkıntıları var.

Mutlu Genç olarak Göktürk’te yapmayı hedeflediğiniz bir proje var mı?

Göktürk’te Eşim Çağrı Gündoğdu Genç bir projeyi hayata geçirmeyi planlıyor. Etiler’de olan Stüdyo Pilates Çağrı Genç’in ikinci şubesini Ekim ayında Göktürk’e açacak.


Sizce başarının altın kuralı nedir?

Öncelikle disiplin ve insani duyguları kaybetmemiş olması lazım insanların. İnsanlar bazen başarıya koşarken insani duygularından uzaklaşıp sadece hedef odaklı hareket ediyorlar. Kesinlikle kötü düşüncelerden arınıp karşı tarafa zarar vermeden zirveye çıkılması lazım. Ama bence başarının altın kuralı kesinlikle ve kesinlikle disiplinli çalışmaktır.



Bu güzel ve samimi röportajından dolayı Mutlu Genç’e teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz.