1974 Trabzon doğumluyum, 1980 yılından beri Göktürk’te ikamet etmekte olup Göktürk’ün Köy, Belde, Mahalle statüsüne geçmesini burada yaşadım, 40,000 kişiyi geçkin nüfusu ile kocaman bir metropol görünümünde olan mahallemiz İstanbul sınırları içerisindeki en nezih semtlerden biridir.

Bu nezih semtimize çeşitli alanlarda bir çok hizmetlerde bulundum, bu hizmetlerime bir yenisini de mahallemizin muhtar adayı olarak devam ettirme gayreti içerisindeyim. Siz saygıdeğer semt sakinlerimiz, beni bu göreve layık görürseniz tüm gücümle bu görevi ifa etmeye hazırım.

Askerlik görevimi jandarma çavuş olarak Çanakkale’de yaptım, bir süre Kemercountry sitesinde güvenlik olarak çalıştım, daha sonra kurumsal bir firmanın Göktürk bayiliğini alarak ticaret hayatına başladım, halen Yelken Peyzaj ve Botanik adlı firmam ile ticari hayatım devam etmektedir. Lise mezunu, evli ve bir çocuk babasıyım. 2004 Göktürk Belediye seçimlerinde, Göktürk’lü genç arkadaşların talebi ve desteği ile Cumhuriyet Halk Partisinden Belediye meclis üyesi adayı oldum ve bu seçimle birlikte siyasi mücadele içinde oldum. Daha sonra CHP Mahalle yönetiminde görev alarak bir çok başarılı sosyal projede aktif olarak çalıştım. Daha çağdaş, modern ve yaşanabilir bir Göktürk inşa etmek ve siz saygı değer Göktürk halkına hizmet etmek için Muhtar adayı oldum. Ben ve ekibim Göktürk’ün sorunlarını biliyor, bu sorunları halkımızla birlikte aşmak için gerekli plan ve projeler ile yola çıkıyoruz. Siz saygı değer Göktürk’lü komşularımızdan destek bekliyor hepinize sonsuz saygılarımı sunuyorum.

METİN SOFU - GÖKTÜRK MERKEZ MAHALLESİ MUHTAR ADAYI