Medistanbul Hastanesi; tüm birimlerinde hasta memnuniyetini ilke edinmiş ve sağlık sektöründe pozitif fark yaratmayı amaçlamış hizmet anlayışı ile zincir hastaneler grubu olarak planladığı ilk hastanesini İstanbul’un ulaşım ağının merkezinde bulunan bir bölgede konumlandırılmıştır.

Medistanbul Hastanesi sağlık kompleksinin; E6 bağlantısına 1 dakika, Metroya 3 dakika, Fatih Sultan Mehmet Köprüsüne 7 dakika, Göktürk semtine 15 dakika, İstanbul Havalimanına 20 dakika mesafededir.



Medistanbul Hastanesi; gerek teknik altyapısı, gerekse ileri tıbbi donanımı ile öncelikli olarak tüm temel branşlarda akabinde de tüm yan dallarıyla nitelikli sağlık hizmetini multidisipliner bir anlayışla hastalarına sunmayı amaçlayan bir hastane olma ilkesiyle hizmet vermeye başlamıştır.


Sağlıkta ideal ve güvenilir hizmet felsefesi ile çıktığımız yolda, yüksek standartlarda sağlık hizmetini sunmanın yanı sıra; Türkiye ve dünyanın farklı lokasyonlarına yayılarak, tıbbi etik ilkerlerden ödün vermeden, gelişmiş teknolojik alt yapısı ile dünyayla eş zamanlı uygulanan tanı ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıbbi teknoloji eşliğinde, alanında uzman akademik kadrosuyla sağlık sektörüne yepyeni vizyon katacağı çağdaş bir hastane ortamında buluşturmayı hedefledi. Sizleri sağlığınıza kavuştururken konforlu sağlık hizmetini sunarken hasta odalarımızdaki temel ihtiyaçlarınıza yüksek önem verdik.



HASTA ODALARIMIZ’da; Hastanemizde otel konforunda sağlık hizmeti anlayışını hastalarına sunmayı amaç edinmiş bir kadro ile çalışıyoruz. Bu bağlamda hastalarımızın ihtiyaçlarına yönelik farklı oda konseptleriyle; Suit Oda, Connection Oda ve Normal oda olmak üzere 3 farklı tarz ile dekore edilmiş odalarımız, hasta ve hasta yakınlarının konforu ve rahatı düşünülerek tasarlanmıştır.

Odalarımızın tamamında; LCD ekran TV, buzdolabı, kasa, 24 saat kesintisiz internet ve banyolarımızda ise günlük ihtiyaç kitleriyle, saç kurutma makinesi hasta ve hasta yakınlarımızın konforlu bir şekilde hastane süreçlerini geçirmeleri düşünülerek tasarlanmıştır.

Suit Oda Konseptimiz ile; Hasta ve hasta yakınları için göz alıcı nitelikte planlanmış yaşam alanlarımıza ait bu konseptteki odalarımızda; 1 adet hasta odası, 1 adet refakatçi odası, özel mutfak ve yemek alanı bulunmaktadır. Suit odalarımızda hasta odasına özel WC – Banyo ve misafirler için ayrı WC – Banyo yer almaktadır.  Haftalarımızın misafirleri için odalarımızda ayrıca bir dinlenme ve çalışma alanı oluşturulmuştur.
 


Connection Oda Konseptimiz ile; Bağlantılı oda konseptimizi, aynı anda sağlık hizmeti almayı isteyen veya tıbbi gerekliliği olan; eş, aile, kardeş, arkadaş gibi hastanemizde hizmet aldıkları süre içerisinde dış koridorla temasının kesilmesine ihtiyaç duyan misafirlerimiz için tasarladık. İki farklı hasta odasına da geçiş iç bağlantı ile yapılarak misafirlerimizin özel mahremiyet isteği doğrultusunda dışarı teması tamamen kesilmektedir.  Geniş, ferah ve aydınlık odalarımızda tüm hasta ve hasta yakınlarımız için arzumu, hastane süreçlerini ev rahatlığında ve otel konforunda geçirmelerini sağlamayı ilke edindik. Connection odalarımızda her iki hastamızın da ayrı ayrı kullanabilecekleri LCD ekran TV, buzdolabı, kasa, 24 saat kesintisiz internet ve banyolarımızda ise günlük ihtiyaç kitleriyle, saç kurutma makinesi standart olarak bulunmaktadır.



Standart Oda Konseptimiz ile; Her oda tasarımımızda olduğu gibi standart konseptteki odalarımızda da tüm misafirlerimizin güveni, rahatlığı ve konforunu ön planda tutmayı amaç edindik. Tek odadan oluşan bu konseptte hastalarımızın misafirleri için de dinlenme ve çalışma alanları oluşturuldu. Tüm oda konseptlerimizde olduğu gibi bu oda formatımızda da; LCD ekran TV, buzdolabı, kasa, 24 saat kesintisiz internet ve banyolarımızda ise günlük ihtiyaç kitleriyle, saç kurutma makinesi standart olarak bulunmaktadır.

 

Adres: Yunus Emre Mah. Lütfi Aykaç Blv. No:80/G 34260 Sultangazi / İSTANBUL

Telefon : 0850 474 47 47