İstanbul Mazda Türkiye, Mazda Jinba Ittai Cup ile bir ilke imza atıyor. İsmini ve ilhamını, Mazda’nın otomobillerinde yakalamayı kendisine en öncelikli hedef olarak belirlediği, “at ve binicisinin benzersiz bir uyum içinde, aynı varlıkmışçasına hareket etmeleri” anlamına gelen Jinba Ittai kavramından alan Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları, Mazda’nın kökenlerine verdiği önemi ifade ediyor.

Demirören Şirketler Grubu’na ait uluslararası standartlara sahip bir kulüp özelliğinde olan İstanbul Göktürk’teki Kemer Country Atlı Spor Kulübü tesislerinde düzenlenecek Mazda Jinba Ittai Cup 2018 Engel Atlama Binicilik Yarışmaları biri final olan toplam üç ayaktan oluşuyor. Yarışmaların ilk ayağı 24-25 Şubat 2018, ikinci ayağı 24-25 Mart 2018, finalleri ise 28-29 Nisan 2018 tarihlerinde yapılacak.

Türkiye’nin en iyi 140 at ve binicisinin Biniciler, Yıldızlar, Gençler ve Genç Yetişkin & Yetişkinler olmak üzere dört ayrı kategoride yarışacağı yarışmalarda her kategorinin birincilerine Mazda Türkiye tarafından verilecek özel ödülün yanı sıra ilk beş dereceyi alan yarışmacılar para ödüllerinin sahibi olacak.

zorlu yarışları takip eden binicilik meraklıları ayrıca, Mazda tarafından kurulacak stantta Mazda modellerini inceleyerek test sürüşü yapma imkanı bulacak.