Bize kendinizden biraz bahseder misiniz?

04.05.1992 Bulgaristan doğumlu. 1998 yılından beri Türkiye'de ailesi ile yaşayan ve ailesine çok düşkün birisiyim diyebilirim ilk olarak. Realiteler doğrultusunda düşünen ve plan yapan biriyim.Kendi doğrularından şaşmayan,herkesi duymayan,netliği seven,güven tavan :) dış görünüşüme değil aklıma güvenen biriyim.Cok fazla detaycı ve takintılı.İş konusunda fazla mükemmeliyetçi, iş dışında fazla rahat :)



Modellik harici yaptığınız mesleğiniz var mı?

Tabikide. Estetisyenim aynı zamanda. Üç yıldır yoğun olarak üzerinde durduğum ve çalışmalar yaptığım bir konu. Bakım çok önemli. 

Dizi teklifleri geliyor mu?
Hayır.Herhangi bir teklif söz konusu değil. Açıkçası teklif gelecek kadar göz önünde bulunmadım. Biraz ikinci planda kaldı bir takım sebeplerden dolayı.



Sizce Mankenlik mi Oyunculuk mu?
İkisinin arasında kıyaslama yapabilmem için her ikisininde tadını almış olmam gerek. Ama ileriki zaman için konuşacak olursak oyunculuk derim muhtemelen.

Göktürk’te vakit geçirdiğiniz mekanlar neresi?
Gezi İstanbul diyebilirim. Haftanın belirli günleri düzenlemiş olduğu canlı müzik ile bambaşka bir hava katıyor.

Güzellik genetik mi?
Annem ile babamın ortak çalışması diyelim şuna :):):)



Kendinizi Bulgar mı yoksa Türk mü kabul ediyorsunuz?

Ben Bulgaristan göçmeniyim. Bulgaristan Türklerindenim. Bulgarlık ile alakam yoktur hatta 7-8 göbek belki fazla geriye gidersek Horasan'dan göç edilmiş Bulgaristan'a.

Güzellikten çok çektiniz mi?

Bana göre güzellik görecelidir. Herkese göre farklılık gösterir. Çekip çekmediğim konusunda emin değilim :) çok takılmadım o konulara.



Yaşadıklarınızdan değişmesini isteme şansınız olsaydı eğer neyin yaşanmamasını isterdiniz?

Annemden beni yeniden doğurmasını isterdim :)))(şaka) Yaşadığım herşeyi bilinçli birşekilde yaşadığım için birşeyleri değiştirmek istemezdim.

En fazla 2 kelime ile kendinizi anlatmanızı istesem?
Sabırlı ve azimli

Bir günlüğüne, bir kişiyle yer değiştirme imkanınız olsa, kiminle yer değiştirirdiniz?
Böyle birşey istemezdim. Ama olduğunu varsayarsak annemin yerine geçmek isterdim :) Çünkü annem hep "benim yerimde olsan napardın acaba" derdi. Sırf o yüzden



Hayatınızda en önem verdiğiniz kişi?
Önce can derler. :) Kendimden sonra tabikide "ailem" onlar benim için çok değerliler.

Hayatınızda ki en mutlu ve en üzüntülü gününüz desem?
Çok üzüldüğüm bir anım olmadı. Umarim olmazda. En mutlu olduğum özellik şu diyemem. Devamlı mutluluk hormonu salgılıyorum galiba hep mutluyum :)) çünkü mutsuz olabileceğim işlerle ve beni mutsuz edebilecek kişiler ile muhattap olmuyorum.

En büyük hedefiniz nedir?
Devamlı hedefleri olan birisiyim. Benim devamlı düşünmem gerekiyor.Kisa vaadeli hedefler daha keyifli oluyor ve fazla yormuyor. Hedefe ulaşamayınca üzüntü olmuyor en azından. Şu sıralarda olan hedefim süpriz olsun :)



Yaptığınız en büyük çılgınlık?
Burda söyleyemem :):) Birçok bayanın cesaret edemeyeceği birşey deyip merak uyandırayım biraz :))

Bir gününüzü nasıl geçirirsiniz?
Evde geçer genelde. Sessizliği seviyorum.