Larus Kids Club

1-12 yaş arası çocukların gelişim süreçlerine göre uygun fiziksel, bilişsel, duyusal aktivitelerin, alanında uzman eğitmenler ile doğru programlar ve yaklaşımlarla uygulandığı çocuk spor merkezidir.

Çocukların, denge koordinasyon, kuvvet, esneklik, çeviklik ve sosyal beceri gelişimlerini takip eden, süreci hızlandıran eğlenceli programlarla destekleyen bir kurumdur.

Larus Kids Club’da Neler Yapıyoruz?

Çocukların motor beceri gelişiminin yanında fiziksel zihinsel ve sosyal gelişimlerini desteklemek hareket becerileri kazandırmak asıl hedefimizdir.

Temel jimnastik, temel beceri koordinasyon, oyun grubu programlarımız, zumba ve yoga dersleri uygulamaktayız. 1-3 yaş arası çocuklarımız ebeveynli ,3 yaş ve sonrası çocuklarımız ebeveynsiz olarak programlarımıza dahil olmaktadır.

Çocuk Aktivitelerimizi Nasıl Yapıyoruz?

Gym derslerimiz haftalık olarak hedef gelişim faktörleri göz önünde bulundurularak hazırlanan ders kurgusu ile yapılmaktadır. Gym alanımız haftanın konusuna göre düzenlendiğinden çocuklarımız her hafta farklı konsept içinde aktivitelerini aynı merak ve heyecanla uygulamaktadır.

Oyun gruplarımız haftalık hazırlanan workshop ve faaliyet başlıklarıyla, belirli gelişim süreci gözeterek düzenlenen programlar uygulamaktadır.

Doğum günü ve diğer organizasyonlar

Larus Kids Club olarak çocuğunuza kendini özel hissedeceği eğlenceli oyunlarla unutulmaz bir doğum günü yaşatıyoruz.

Adres : Göktürk Merkez Mah. 2. Kayın Sokak No:2/1 Larus Palas – Göktürk – İstanbul
Tel: 0212 322 45 43
Gsm : 0555 156 45 43
E-mail : [email protected]
Sosyal Medya : instagram.com/laruskidsclub





Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz