KOTON MAĞAZALARINDA KARİYER FIRSATI!
Koton Mağazalarında sonsuz kariyer fırsatı var, üstelik bunun için illa üniversite mezunu olmanıza gerek yok çünkü üniversitede okurken de çalışabilirsiniz. Mağazaya Part-Time Satış Danışmanı olarak başlayabilirsiniz. Daha sonra derslerinizin yoğunluğuna göre Full-Time Satış Danışmanı da olabilirsiniz. Koton’da veya mağazacılıkta kariyer yapmak istiyorsanız direkt full-time olarak da başlayabilirsiniz. Belli bir süre geçtikten sonra Reyon Yöneticiliği, Görsel Sorumluluğu gibi pozisyonlara yükselebilirsiniz. Daha sonra da Müdür Yardımcısı, Müdür, Bölge Yöneticisi, Direktör gibi pozisyonlara kadar uzanan bir sürecimiz var.



GENEL NİTELİKLER

En az lise mezunu, Tercihen mağazacılık sektöründe tecrübeli, Mağazacılık alanında kariyer hedefleyen, Diksiyonu düzgün, iletişim becerileri gelişmiş, Takım çalışmasına uyum sağlayan ve motivasyonu yüksek, Güler yüzlü ve müşteri memnuniyetini benimsemiş, Modayla ilgili, Esnek ve yoğun çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek,

İŞ TANIMI
Reyonda eksik ürün bulunmaması için reyondaki ürün ihtiyacını takip etmek, eksilen ürünleri görsel düzenleme standartları doğrultusunda reyona sergilemek, Reyonun denetim standartlarına uygunluğunu kontrol etmek; ürün fiyat kontrolü, beden eksiği tamamlama, ürün teşhir standartları, vb. konularda gerekli düzenlemelerin yapılması için mağaza yönetimini bilgilendirmek, Mağaza kapanışında, reyonu bir sonraki güne hazır olacak şekilde; temiz ve düzenli şekilde bırakmak, Müşterileri güler yüzle karşılamak, firma standartlarına uygun, kaliteli hizmet sunmak.

KOTON GÖKTÜRK
Adres :
Göktürk Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi No:1 Göktürk - Eyüpsultan / İstanbul
Telefon : 0212 322 88 55