Kids Country Preschool,

Göktürk mahallesi merkezine oldukça yakın olmasına rağmen; şehir gürültüsünden uzak, çam ağaçları içerisindeki okulumuz, diğer anaokullarından oldukça farklı, çocuğumuzun kendini güvende hissedeceği özenle tasarlanmış bir ortamı bulunmaktadır.


Okulumuz,
Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup, mimari projesiyle okul öncesi eğitim kurumuna uygun olarak hazırlanmıştır; ferah ve aydınlık sınıflarımız, çocuklarımız için en uygun eğitim ortamıdır. Farklı materyallerle zenginleştirilmiş oyun köşeleriyle çocuklarımızın akademik ve sosyal gelişimini destekleyen oyun odalarının yanında, harekete dayalı etkinliklerin yapıldığı çok amaçlı salonumuz oluşturulmuştur.

Bahçemiz,
Tüm çocukların bir arada bahçeyi kullanabilecekleri ve istedikleri gibi koşup oynayabilecekleri kadar büyük. Bahçemizi değişik bitkiler ve meyve ağaçları ile dolu, bu sayede ilgi çekici ve güzel olmasının yanı sıra çocukların mevsim değişiklerini farkına varmalarını da sağlıyor. Bahçemizde çocuklar ayrıca kendi ektikleri ve baktıkları bitkilerin gelişimini ve değişimini izleme imkanına da sahip. Bahçe'de masif tahtadan yapılmış büyük kaydırağımız, tırmanma kulemiz ve salıncağımız var; bunlar çocukların çok hoşuna gidiyor; salıncak ve kaydırak güvenle oyun oynasınlar diye yumuşak zemin üzerine kurulmuştur. Ayrıca yaz aylarında kullanıma açtığımız ve yüzme dersleri verdiğimiz havuzumuz ise sıcak havalarda her çocuğun en çok hoşlandığı aktivite.

Akademik kadromuz;

Çocuklara sevgiyle yaklaşan, okul öncesi eğitimi öğretmenliği, psikoloji bölümü mezunu ve çocuk gelişimi mezunu alanında deneyimli, yaratıcı, kendini yenileyen (seminer, hizmet içi eğitim, yeni yayınların takibi, vb.), gözlemci, araştırmacı ve yapıcı, gerektiğinde esnek bir kişilik sergileyerek çocuklara her yönü ile iyi bir model olacak nitelikte uzmanlardan oluşmaktadır.

Rehberlik servisimizin önceliği,

Çocuk-Aile-Okul üçgeni! Çocuklarımızın mutluluğunun, interaktif bir okul aile işbirliği ile daha iyi sağlanacağına inanmaktayız. Bu sebeple anne ve babaların duygu, görüş ve izlenimlerini ilgiyle takip ediyoruz. Görüşlerinizi ve görüşlerimizi paylaşmak üzere çeşitli etkinlikler ve seminerler düzenleyerek belirli periyodlarda bir araya geliyoruz. 
 

Göktürk Mah. Köprübaşı Cad.No:7Göktürk / Kemerburgaz / EYÜP

0 212 227 64 25 - 0 542 894 18 95

[email protected]