New Göktürk Dergisi'ne açıklamalarda  bulunan Kenan Sedef ''Göktürk sakinlerine yakışır bir muhtarlık hizmeti vermek için ben ve ekip arkadaşlarım, projelerimizle Göktürk Mahallesi muhtar adaylığımı açıklamak istiyorum. Desteklerinizi bekliyorum, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. '' dedi.


Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef kimdir?
Eğitimci bir ailenin ilk oğlu olarak, 1972 yılında doğdu. Babasının tayin olması ile 1980 Yılında Kemerburgaz’a yerleşen Kenan Sedef, İlk öğrenimini Kemerburgaz’da, Lise tahsilini Alibeyköy Teknik Meslek Lisesinde (elektrik teknikeri olarak) tamamladı. Halen Anadolu Üniversitesi iktisat bölümüne devam etmektedir.

Evli ve üç çocuk babası olan Kenan Sedef 1992 yılında Göktürk’e yerleşerek 1996 yılına kadar Merkez İlköğretim okulunda Öğretmenlik yaptı.

2000 - 2004 yılları arasında Kemer Country Yönetim şirketinde görev alıp, Kemer Rose Sitesinde halen Yönetim Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

Göktürk’ün belediye olması ile birlikte Göktürk Güzelleştirme ve Koruma Derneği, Göktürk Spor Kulübü, Göktürk Avcılık Ve Atıcılık kulübü ve Kemerburgaz Güzelleştirme Derneğinin kurucularındandır.

Halen Göktürk Güzelleştirme ve Koruma Derneği Başkan yardımcılığı görevine devam etmektedir.
 

Göktürk’te başta Okul Aile Birlikleri olmak üzere birçok Sivil Toplum Kuruluşlarında görev alarak bir çok Projelerde (bölgeye doğalgazın gelmesi, yarım kalan Otoban yolunu bitirilmesi ve aydınlatılması için Başbakanlığa Dosya Hazırlanıp verilmesi, Göktürk Güzelleştirme ve koruma derneği çatısı altında beldede bir çok sosyal yardım faaliyetlerinin organizesi, Kültürel faaliyetlerin organizasyonu, Mahalle Afet Yönetiminin Göktürk - Kemerburgaz’da hayata geçirilmesi, site yönetimleri ile bölgedeki tüm resmi, özel kurum ve kuruluşlarla, ilişkileri arttırıcı faaliyetlerde) imzası olan Kenan SEDEF şimdi Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarlığına adaydır.


Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı Kenan Sedef
 

Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz