Eğitimci bir ailenin ilk çocuğu olarak, 1972 yılında dünyaya gelen Kenan Sedef, babasının görevi nedeni ile 1980 yılında Kemerburgaz'a yerleşir. İlk öğrenimini Kemerburgaz’da ve lise tahsilini ise; "Alibeyköy Teknik Meslek Lisesi"nde, elektrik teknikeri olarak tamamlar.

1991 ve 1995 yılları arasında "Göktürk Merkez İlköğretim Okulu"nda vekil öğretmen olarak görev alan Kenan Sedef, 1995 yılında "Kemer Country" kurucusu Rahmetli Esat Edin’in kurmuş olduğu “Göktürk Beldesi Güzelleştirme ve Koruma Derneği"nde profesyonel olarak faaliyetler yürüttü. 2000 ve 2004 yılları arasında gönüllü olarak yine dernekte çalışan Göktürk’te; açılamayan otoban yolunun açılması ve bölgede doğalgaz kullanımı gibi sorunların üzerine çalışarak, çözülmesinde katkı sağlayan Kenan Sedef, Göktürk’e yakışır bir muhtar olacağını söyledi.

Aynı zamanda "Göktürk Spor Kulübü"nde Kurucu Üye, "Göktürk Nejat Sabuncu İlköğretim Okulu" Aile Birliği Kurucu Üyesi, en son olarak "Göktürk Turgut Özal Orta Okulu" Aile Birliği'nde Başkan olarak görev yapan Kenan Sedef, okulun yenilenmesi konusunda ekip arkadaşları ile çalışarak okulun yenilenmesini sağladı.

Evli ve üç çocuk babası olan Kenan Sedef, 2004 yılından bu yana profesyonel site yöneticisi olarak çalışmakta.

Tüm kurum ve kuruluşların nezdinde; belediyesi kapanmış olan Göktürk’ün sahipsiz kaldığı bu dönemlerde, ekip arkadaşları ile birlikte, Göktürk’ün haklarına sahip çıkmak, Göktürk sakinlerine daha demokratik ve daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlıyor. Göktürk semti için geliştireceği projeleri, profesyonel tecrübesi ve çözüm odaklı yaklaşımı ile bu çalışmalara aktarmayı hedefliyor.

Bu zamana kadar sürdürdüğü dernek, aile birliği ve kulüp çalışmalarında elde ettiği tecrübeleri, siz değerli mahallelilerin ve güzel semtimiz Göktürk’ün gelişmesi için Göktürk Merkez Mahallesi Muhtarlığı ile sürdürmek arzusunda ve sizlerden desteklerinizi rica ediyor.


Göktürk Mahallesi Muhtar Adayı  Kenan Sedef