Bu yıl yeni yeri ile ilki düzenlenecek olan KEMER COUNTRY/KEMERKÖY SİTESİ Yılbaşı Alışveriş Günleri, 17-18 Aralık (Cumartesi-Pazar) günlerinde Kemerköy Sitesi Yönetim Kampüsünde gerçekleşecektir. Kemerköy Sitesi olarak amacımız, tüm sakin ve ziyaretçilerimize bu etkinlikle yılbaşı öncesi birbirinden farklı yeni yıl hediyelerini seçerek  keyifli bir ortamda alışveriş yapma ayrıcalığıyla birçok seçkin ve yeni markanın  ürünlerini görme imkânı sunmaktır. 

Giysi, takı ve ev tekstili tasarım ürünlerinden, bahçe mobilyaları, dekorasyon ürünleri, kişisel bakım malzemelerine, pet ürünlerinden, gıda ve içecek stantlarına kadar değişik kategoride pek çok ürün ve markanın yer alacağı bu organizasyon Kemerköy Sitesi Yönetim Kampüsü içerisinde yer alan Kapalı Alışveriş çadırında  Kemer Country / Kemerköy Sitesi, Göktürk sakinleri ve dışarıdan gelecek ziyaretçilerin katılımlarıyla 2 gün boyunca sürecektir.
Sizleri, bu keyifli organizasyonumuza davet eder, keyifli yıllar dileriz.

*Gerçekleştireceğimiz organizasyonumuza stantları ile katılmak isteyen katılımcı firmaların katılım yoğunluğu nedeniyle çok kısa süre için talep ve rezervasyon alınacaktır. 

Kemerköy Sitesi Yöneticiliği

Şenay SÜLÜN
Halkla İlişkiler Sorumlusu
Kemerköy Site Yöneticiliği
 
Tel: +90 212 239 72 22  (4 Hat) -137 (Dahili)
Fax: +90 212 239 72 11 
Mobil: +90 532 430 16 60
e-mail: [email protected]