Kemer Country Club Atlı Spor Kulübü önemli bir etkinlik için daha kapılarını açacak. Türkiye’de ilk kez gerçekleştirecek olan Country Fest, atların ev sahipliğinde köpeklerin, ailelerin, çocukların ve hayvan severlerin davetli olduğu muazzam bir ortam oluşturacak.
Toplanan mamalar ise sahipsiz köpekler için bağışlanacak. Herkese açık olan festivalde misafirlerin köpeğiyle engel atlama yarışmalarına katılım bedeli de diledikleri kadar mama olacak.
Festivalde Göktürk Hayvansevenler Derneği tarafından bakılan sahipsiz hayvanların sahiplendirme amaçlı tanıtımları da yapılacak. Ayrıca katılım için satın alınan mamalar da festival sonunda toplanarak Göktürk Hayvan Severler Derneği’ne arazi ve ormanda yaşayan sahipsiz köpeklerin beslenmesi için bağışlanacak.

Kıyasıya mücadele
Etkinliklerde engel atlama yarışmaları yapılacak. Binicilik Engel Atlama Yarışması (Yükseklik 100 cm), SIEC Binicilik Yarışması (Yükseklik 1.20 cm - Ödüllü), SIEC Binicilik Yarışması Grand Prix’sinde (Yükseklik 1.35 cm - ödüllü) kıyasıya bir mücadele yaşanacak.
Alem Fm eşliğinde gün boyu canlı müzik ve Dj konserlerinin de olacağı bu rengarenk festivalin destekçileri arasında Göktürk Hayvansevenler Derneği, 1000 Atlı Binicilik ve Web Portalı, hepsiburada.com, Square Group, Rio’s World, Von Bakachan, Sevil Sabancı SİEC Binicilik, My Gym Göktürk, Alem Fm, Dört Kurtlar ve Cavalor yer alıyor.