Doğanın kalbi Göktürk Kemer Country’de pazar günleri kurulan, ‘Bol Pazar’, yaz tatilinin ardından kapılarını tekrar açtı. İstanbul’un gözde uğrak noktalarından biri haline gelen ‘Bol Pazar’, birbirinden keyifli etkinliklerle sonbaharı karşıladı. Çocuklar, ritm atölyesi, Pony Coco ile ormanda gezinti, taş boyama ve resim gibi pek çok aktiviteyle eğlenirken, aileler alışveriş yaptı. Taze meyve ve sebzelerle mutfaktaki eksiklerini tamamlayan alışverişseverler, Göktürk Anneleri tarafından açılan standları da ziyaret etti. Fötr Blues Band’in sahne aldığı ‘Bol Pazar’da lezzet şöleni de yaşandı. Taze Direkt, Manyas Çiftliği, Ozzie’s 1968 ve Skully’s’in yanı sıra, The Kitchen Project, Carnaval, Gangon Food Truck ve Wake Up Coffee Truck gibi duraklar da tezgah açtı.

İlk adımı attılar

Eski bakanlardan Fikri Sağlar’ın oğlu Yankı Sağlar, Burçe Naz Gönen’le evlilik yolunda ilk adımı attı. Bahçeşehir’de gerçekleşen nişan töreni, cemiyet ve siyaset dünyasından konukları bir araya getirdi. Çocukluk yıllarından beri tanışan çiftin, üniversiteden mezun olduktan sonra evlenme kararı aldığı öğrenildi. Sağlar ve Gönen, önümüzdeki sene Mersin’de dünyaevine girecek. 

Ünlülerin estetik sırları konuşuldu

Aslı Şen, alanında uzman isimleri ve ünlü konuklarını YouTube kanalında ağırlamaya devam ediyor. Saç bakımından makyaja, modadan seyahate kadar birçok konuyu ele alan Şen’in bu haftaki misafiri medikal estetik doktoru Mustafa Karataş’tı. Yayında, Bella Hadid, Kendall Jenner ve Gigi Hadid‘ten örneklerle yüze uygulanan estetik dokunuşlar konuşuldu. Dr. Karataş, daha etkileyici ve feminen bir görüntü elde edebilmek için başvurulan medikal estetik uygulamalarla ilgili soruları da yanıtladı.

Portekiz’i İstanbul’a taşıdılar 

Krea Gayrimenkul’ün, Optylon Capital ortaklığıyla sunduğu Prima Collection, Lizbon’un kalbi Baixa’da yatırım imkanı sağlıyor. Projenin tanıtımı, önceki akşam Comtemporary Istanbul kapsamında Tomtom Designhood’da yapıldı. ‘Portekiz İstanbul’da Gecesi’ne, Portekiz Büyükelçisi Paula Leal de Silva’nın yanı sıra; Leyla Alaton, Emin Hitay, Müge Sırmabıyık ve Özlem Güsar gibi isimler de katıldı.