Kebap severler için Göktürk’te alternatifler çoğalmaya devam ediyor. Nişantaşı’nın favori restaurantlarından olan Başköşe’ye  hoşgeldiniz diyor ve uzun yıllar bizlerle olmasını diliyorum. 

2002 yılında Maçka Bronz Sokak’ta açılan restoran  85 kişilik kapasitesiyle 15 Ocak itibariyle  GÖKTÜRK’te yeni şubesiyle hizmetinizdedir. Kırklareli’nde kendi çiftliğinde yetiştirdiği  % 100 Kıvırcık Kuzu ve dana etleriyle hazırladığı eşsiz tatlarını misafirlerine sunmaya NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE ismi ile devam etmektedir.

NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, klasik kebap restoranı anlayışını yıkarak bir devrim yaratmış, Türk Anadolu mutfağındaki değişimin öncülüğünü üstlenmiş, geleneksel lezzetleri modern sunumu ve dünya standartlarında hizmet kalitesi ile günümüze taşımıştır.

Türk Anadolu mutfağının en iyi et ve kebap çeşitlerinin yanında birbirinden güzel meze ve taşfırın lezzetlerini sunan NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, yenilikçi yaklaşımıyla zaman içinde şaşlık,döner,fıstıklı kebap, sucuk ve tandır gibi müdavimlerinin favorisi haline gelen lezzetlerini menüsüne katmıştır.2011 yılında ülkemizi ziyaret eden dünyanın ünlü şeflerinden Alan Coxon menümüzde yer alan Tarsusi kebap, çiğ köfte, lahmacun ve künefe’ye hayran kalmış, dönerin yediği en lezzetli döner olduğunu söylemiştir.

Şarap kültürüne verdiği önemle oluşturduğu zengin kavı ile müşterilerine hizmet veren NİŞANTAŞI BAŞKÖŞE, mahzeninde seçkin yabancı şarapların yanı sıra Türkiye’nin yurtdışında ödüller almış en kaliteli markalarını bir araya getirmiştir.

Adres: Harbiye Mahallesi, No:, Bronz Sk. No:5, 34370 Maçka/Şişli/İstanbul

Telefon: (0212) 230 38 68