Kairos Olive House - Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağı artık Göktürk'te !

Çiftliği Milas ilçesine 30 km uzaklıkta Şenkoy'de olan Kairos Olive House, deniz seviyesinden 250 mt yükseklikte, çevre kirliliğinden uzakta hiçbir kimyasal ilaç ve gübre kullanmadan üretim yapıyor.

Çiftliğindeki ağaçlar Tarım Bakanlığının yetkilendirdiği uluslararası denetim ve sertifikasyon işlemleri yürütmekte olan GENSA tarafından verilen Organik Tarım Sertifikasına sahiptir. Organik tarım yaparak doğal ürünler elde etmeyi hedefleyene Kairos Olive House, 2010 yılında ORGANİK sertifikası aldı.  KAIROS mitolojide fırsat tanrısı olarak geçiyor. Kairos Olive House bu yağı tuketiciye fırsat olarak sunuyor.

Daha fazla bilgi ve Organik Soğuk Sıkım Zeytinyağı için www.kairosolivehouse.com

Neden Soğuk Sıkım Zeytinyağı?

Bir meyva suyunu sıkar gibi hiç bir madde ile karıştırılmadan soğuk sıkım yöntemi ile sıkılır.

Tüm zeytinler 27 derecede sıkılır, bu sayede vitamin ve antioksidanlarında kayıp olmaz. Bu derecede 7 kiloda 1 litre zeytinyağı elde edilir. Oysa ülkemizde zeytinyağlarının büyük bir çoğunluğu yüksek sıcaklıklarda sıkılır ve 3 kiloda 1 litre zeytinyağı elde edilir. Ancak vitaminleri ve antioksidanları yok olur. Zeytinyağı ışık ve sıcaktan etkilenir. Kapalı ve ışıksız yerde korunmalıdır. Serin bir yerde durmalıdır. 

Whatsapp Sipariş için
0532 467 25 35