Just Kidding’de çocuklar çocukluklarının tadını çıkarıyorlar. Her seferinde farklı bir ortam ile karşılaşarak merak duygularının en yoğun ve algılarının en açık olduğu dönemlerinde kendilerini bu yönde doyuruyorlar. O küçük yaşlarında kendi vücutsal yeteneklerini keşfediyorlar.

Doğum günü partilerinde en sevdikleriyle doyasıya eğlenirken, outdoor aktivitelerinde doğayı keşfetme fırsatı bularak benzersiz bir deneyim yaşıyorlar.  Just Kidding özel derslerinde o haftanın konsepti içerisinde sadece Just Kidding’e özel mekan ayrıcalığıyla yeni dünyalar keşfederken eğlenceli vakit geçiriyorlar.


Çocuklar bu heyecanlı deneyimin keyfini çıkarırken ebeveynler ise ister onlar için dizayn edilmiş konforlu Just Kidding kafede laptopları, tabletleri veya kitapları ile keyifli vakit geçiriyorlar, ister çocuklarının heyecanına ortak olabilecekleri tribünlerde onları izliyorlar.



Ebeveynler aynı zamanda çocuklarının bedensel gelişimini takip edebilmelerine yönelik bilgilendiriliyorlar. Just Kidding’de çocuklar tarafından keşfedilmeyi bekleyen bir potansiyel var.
 

JUST KIDDING
Adres : Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. 4/B Göktürk - Eyüp / İstanbul
Tel: 0212 322 83 84
www.justkidding.com.tr