Junior Sous Chef işletme sahibi Deniz Karakoç, Göktürk semtinde açmış oldukları Organik Market ve markaları Junior Sous Chef'i New Göktürk Dergisi imtiyaz sahibi Kenan Yılmaz'a anlattı.

Deniz bey, yeni ayınız hayırlı olsun Göktürk'e. Junior Sous Chef’i kimdir?
Junior Sous Chef çok yeni bir marka. Junior Sous Chef, Master Chef'in altında ikinci şeftir. Master Şef’in altındaki şeflere mutfak ekibine Master Chef’in direktiflerini veren Master Chef’in istemiş olduğu ürünlerin taze, taze pazardan üreticiden bulan Master Chef’in önüne getiren mutfağa getiren kişidir.


Junior Sous Chef işletme sahibi Deniz Karakoç

Neden Göktürk'e böyle bir Organik Market açma ihtiyacı hissettiniz?
Yaptığımız swot analizlerinde Göktürk semtinde Organik Beslenme ihtiyacı hisseden çok kişinin olduğunu gördük. Feriköy Organik Pazar'a giden alışveriş yapan ve taze üreticiden bizzat alışveriş yapan, bilinçli daha çok ve üretici ile direkt temas içinde olan internetten sipariş veren, internetten sipariş verip oradaki butik üreticileri bulan, araştırmacı bir yapısı var Göktürk'ün. Bu bakımdan dolayı da Göktürk semtinde açmayı düşündük ve bununla ilgili çalışmalarımıza 2019 Ağustos ayının birinde başladık. Yaklaşık iki buçuk aydır da ciddi anlamda çalışmalarda yol kat ettikten sonra mağazamızı yarın açılışını gerçekleştiriyoruz.

Junior Sous Chef olarak hangi ürün çeşitleriniz var?
2015 yılından beri Organik tarımda ailecek ilgilenen, uğraşan ihracat yapan bir firmayız. Salçamızı, Domates ürünlerimizi, Nar ürünlerimizi yurt dışına ihracat yapıyoruz. Yaptığımız ürünleri bir marka adında altında toplamak uzmanlığınızı da pekiştirmek adına böyle bir Showroom mağazamızı Göktürk semtinde açtık. Domates ve Nar konusunda da işimizi en iyi şekilde yaptığımızı düşünüyorum. Amacımız yurtdışındaki tecrübemizle Türk damak tadını birleştirerek Türkiye'deki ilk Organik birçok ürüne de Junior Sous Chef markasıyla imza attık.


Domates ve Nar dışında Organik Marketinizde neler var?
Yoğurt, günlük süt, manda sütü, Keçi sütü, Tereyağı, Peynir, Kars’tan Kars Gravyeri, Yumurta, Ekmek ve daha birçok çeşit ürünümüz mevcut. Marka olan ürünleri butik üreticiler alıyoruz. Haftada iki kere sütünüz geliyor. Sütümüz Cuma ve pazartesi günü, Ekmeğimiz hafta içi ve hafta sonu ayrıca geliyor. Yoğurdumuz Cumartesi günleri geliyor. Yumurtamız salı günleri geliyor. Ürünlerimizi haftalık alıyoruz, taze taze alıyoruz. Hiçbir zaman bu markette Junior Sous Chef dahi stoklu ürün bulundurmuyoruz. Kendi ürünlerimiz bittikçe İzmir Kemalpaşa'daki fabrikamızdan, taze taze yenileri gelmektedir.

Paket servisiniz olacak mı?
Tabii ki var, birde paket servisi de öyle bir baraj da koymadık istediği gibi müşterilerimiz sipariş verebilirler ve bu siparişte de anında kapıları da olacaktır.



Adres : Göktürk Merkez Mah. Başdere Sokak No:3/1 Göktürk - İstanbul
Telefon : 0212 267 10 10
Web : www.jrsouschef.com
Sosyal Medya :  www.instagram.com/jrsouschef/