Göktürk İstanbul Caddesinde bu sabah saat 08:00 sıralarında bir trafik kazası meydana geldi. TEB Bankası önünde Otoparktan çıkan araç, yoldan geçen motosiklete çarptı. Kazanın gerçekleşmesinin ardından kazaya tanık olan vatandaşlar hemen ambulansı aradı.

AMBULANS 30 DAKİKA SONRA GELDİ

Kazanın ardından hemen ambulans arandı. Ancak kazaya tanık olan vatandaşların ifadesine göre Ambulans tam 30 dakika sonra geldi. 30 Dakika boyunca yerde yatan ve acı çeken motosiklet sürücüsü, ambulansın gelmesiyle beraber hastaneye kaldırıldı. 

GÖKTÜRK'TE HASTANE YOK

Göktürk'ün nüfusu 40 bini geçti. Göktürk'te yaşayanlarının en önemli ihtiyaçların başında sağlık ihtiyacı geliyor. En yakın hastanenin 20 km uzaklıkta olduğunu ve her zaman ulaşım olanağının olmadığını düşündüğümüzde, 24 saat hizmet veren bir Devlet Hastanesi ihtiyacımız var. 

GÖKTÜRK VE KEMERBURGAZ'DA BİR TANE AMBULANS VAR

Acil bir durumda 112'yi aradığınızda ortalama 10-15 dakika içerisinde Ambulans geliyor. Başka bir vaka meydana geldiğinde maalesef ikinci bir Ambulans olmadığı için Kağıthane veya Eyüp'ten geliyor. İkinci bir Ambulans'ın Göktürk'e gelmesi en az yarım saat sürüyor.