Yasser bey sizi tanıyabilirmiyiz?
1980 İran doğumluyum.İnşaat bölümü mezunuyum. 3 erkek 1 kız olmak üzere 4 kardeşiz.Kardeşlerim ile birlikte kurduğumuz aile şirketimiz ile 8 yıl boyunca inşaat sektöründe işler yapmaktayız.
 
8 yıl içerisinde kaç tane projeye imza attınız?
Yaklaşık olarak 300 tane projeyi tamamlamış bulunuyoruz. 
 
Bakşa bir iş yapmayı düşündünüz mü?
Yapmakta olduğum iş herzaman hayalini kurduğum ve bu doğrultuda eğitimini aldığım, beni motive eden ve uzun yıllar emek vermek istediğim bir sektör
 
İstanbul daki inşaat sektörünü nasıl değerlendirirsiniz?
İstanbul daki inşaat sektörü modern ve farklı yapılar ile sürekli kendini yenileyen başarılı bir sektör olarak görüyorum.  
 
Bize İran’daki yaşamdan biraz bahsedermisiniz?
İran da yaşamak sizleri şaşırtacak kadar güzel:) Gündüz ve gece yaşamını daha iyi anlayabilmek için sizlerin de İran’a gelerek 
görmesini ve orayı yaşamasını isterim
 
İran’da en çok dinlenen türk sanatcıları kimlerdir?
İbrahim Tatlıses ve Ebru Gündeş en çok sevilen türk sanatçılarıdır. Özellikle bir çok türk dizisi İran da severek izlenmektedir.
 
İran’da kadınların yaşamından bahsedermisiniz?
İran da kadınlar kozmetik ve tekstil sektörünü son derece yakından takip etmektedirler.
Özellikle Türkiye üretimi olan tekstil ürünlerini oldukca sevmektedirler.
 
İran halkının Türkiye ye bakışından bahsedemisiniz?
İran halkı Türkiye yi ve türk halkını oldukca sevmektedirler. En çok gidilen ülkelerin başında Türkiye gelmektedir.Gerek yemekleri, gerekse tatil beldeleri çok terçih edilmektedir.
 
Göktürk’e daha önce hiç geldiniz mi?
Göktürk’ü görmeyi çok istiyordum ama işlerimin yoğunluğundan dolayı görme fırsatı bulamamıştım. Sizlerin rehperliğinde güzel ve verimli bir gezinti  yapma fırsatı buldum. İnşaat anlamında son derece hareketli ve iyi dizayn edilmiş bir yaşam merkezi.