İnfo Yapı İç Mimarlık olarak ihtiyaçlar doğrultusunda yenilikçi, fonksiyonel ve özgün projeler üretmekteyiz.


 

Her an değişmekte olan malzeme ve tasarım stillerini takip ederek, sizlerin istekleri ve beklentilerini anladıktan sonra bu ihtiyaçlar doğrultusunda ev, ofis ve dükkan tasarımların da değişik renk ve konsept uygulamalarını ön plana çıkartmaktayız.

Tasarım sürecinin başından sonuna kadar büyük bir özenle sürdüren ekibimiz projelendirme ve uygulama konusunda müşteri memnuniyeti çerçevesin hizmet sunmaktadır.

Bununla beraber komple mutfak ve banyo yenileme, dekoratif duvar uygulamaları, yeni nesil duvar kağıtları seçeneklerimiz de mevcut.

İnfo Yapı İçmimarlık şirketinin İçmimarı Taha Yasin KIRKGÜL İstanbul T.C. Ayvansaray Üniversitesinden Mimari Restorasyon Bölümünden mezun olup, daha sonra T.C. İstanbul Aydın Üniversitesinden Mimarlık Fakültesi İçmimarlık Bölümünden Mezun olmuştur. Hali hazırda T.C. Beykent Üniversitesi İçmimarlık Anabilim Dalı - İçmimarlık Bilim Dalında Yüksek Lisans Tezi yazmaktadır. Çeşitli ortak iç mekan projelerinde kontrolörlük yaptıktan sonra, kamu kurumunda imar durum uzmanı olarak çalışmalarına devam etmiştir daha sonra Freelance İçmimarlık projeleri üzerine çalışmalarına devam etmiştir. 2021 yılında İnfo Yapı İçmimarlık ailesine dahil olmuştur.

İnstagram: @infoicmimarlik

İnternet Adresi: www.infoicmimarlik.com

e-mail: [email protected]

Tel: 0212 322 27 27

Gsm: 0545 690 69 69