İNFO YAPI GAYRİMENKUL kurucusu İbrahim Şengül açılış sonrası yaptığı konuşmasında 'İnfo Yapı Gayrimenkul - Dizayn aracılığı ile, 1999 yılından beri yatırımlarınızı, doğru projelendirme ile hedefine ulaşıtırıyoruz. Bu zaman zarfında edindiğimiz tecrübe ve dostluklar, oluşumumuzun en büyük teminatı oldu. İnfo Yapı Gayrimenkul Dizayn olarak; engin bilgimiz ışığında geleceğe yön verirken, güne de anlam katmamız gerektiğini düşünüyoruz. Yarına ulaşmak için, bugünü doğru yaşamalıyız, yaşatmalıyız.' dedi. 






İNFO YAPI GAYRİMENKUL'de bünyesinde hizmet veren Remzi Bilir ' İNFO YAPI GAYRİMENKUL emlak ve mimarlık alanlarında, proje - danışmanlık hizmeti veren İnfo Yapı Gayrimenkul - Dizayn, doğru bir konsept ile yoluna emin adımlarla devam ediyor.' dedi.



İnfo Yapı Gayrimenkul-Dizayn bünyesinde, alanlarında uzman, kendini geliştirmiş ve geliştirmeye de halen devam eden, samimi, güler yüzlü bir ekip barındırıyor. Gerek emlak, gerekse mimarlık alanlarında, dahil olduğu projelerde ikili ilişkilere ve empati duygusuna önem veriyor, bunu başarı ile sonuçlandırdığı projelerde gözle görülebilir bir hale getiriyor. 



New Göktürk ailesi olarak açılışı gerçekleştirilen info yapı gayrimenkul ve dizayn'a hayırlı olsun diliyoruz.

info yapı iletişim
Adres: Göktürk Merkez Mah. Göktürk Cad. No:33/4 Senfoni Evleri Göktürk Eyüp – İSTANBUL
Telefon: +90 212 322 27 27
Web: www.infoyapi.ist
E-mail: [email protected]