Hürsel Yapı Gayrimenkul'den Hüsnü Kaygusuz ile röportaj gerçekleştirdik;

"Bu mesleğe  2012’de GÖKTÜRK  Realty World Platinum Gayrimenkul ‘de başladım. Daha Sonra 2 yıl  Ertemel Realty World Platinum Gayrimenkulde  Devam Ettim ve Son 2 yıldır da Polat Gayrimenkul’de Hizmet Vermekteyim. Göktürk’te de Birçok Projeye İmza Attık Bunlardan Bazıları Mono Tıp Merkezi , Esthetica vb. Ticari Alanlar Kiralandı. Onun Dışında Çok Sayıda Konut Satışı ve Kiralama Yaptık."

Burada 2 Farklı Firma Olarak Yine Gayrimenkul Sektöründe misiniz?

Evet, Yine Gayrimenkul Sektöründeyim. Kendim Genel Olarak Arsa ve Ticari Alanlar Ağırlıklı Çalışıyorum Diğer Çalışma  Arkadaşlarım İse Konut Ağırlıklı Çalışıyorlar. Benim Çalıştığım Bölgeler Ağaçlı Köyü, Odayeri Köyü, Işıklar Köyü ve İhsaniye Köyü gibi bölgelere Hakimiz. Ayrıca  Göktürk’te ki 2B Arazilerinde de Bilgiliyiz ve Birikimliyiz .Bu Konuda  Güzel de Bir Proje Hayata Geçirdik. Kat Karşılığı NEO Yapı’ya 2B Arazisi Verdik. NEO Yapı’nın “NEOLAND ” Adında Projeleri Var Biz de Bu Projelerden Birine 14 Dönümünü Karşılığı Verdik . Satış Ofisi Olarak Mal Sahibine Olan Satışı biz Yapacağız. Gürman Holding’in Beylikdüzü’nde Bulunan Arazilerinden Birini  Kat Karşılığı Verdik. Onun Dışında Green Park Otellerin ve Yeşilyurt İnşaat’ın  Genel Danışmanlığını Yapıyoruz.

 Yani Her yerde Aktif Bir Şekilde Çalışıyoruz.

Ekibiniz de Var Burada?

Evet .Var Tabi Ekibimiz de Var ve Göktürk ve Civarında  Bu İşin İçinde Daha Fazla da Olacağız

 Çünkü Göktürk’te 15-20 Bin Konut Üretimi Olacak ve Herkese Bir Pazar Payı Çıkacak.

Göktürk’te Emlak Sektörünü Nasıl Görüyorsunuz veya 2018’de Beklentileriniz Neler?

Göktürk’te 2018’de 10-15 bin Üzerinde Konut Üretilecek. Göktürk’ün de Zaten Kendi içinde %35’lik potansiyeli Var Bunun Dışında Dışarıdan Tercih Edilen, Mesela Ulus’tan, Bakırköy’den, Etilerden Burayı Tercih Edenler Var.

Fiyatlar Yükselmeye Devam Edecek mi?

Tabi Haliyle Bir Miktar daha yükselecek Çünkü 2B Projelerinin m2 Fiyatları 3000-3500 $ Bandında Olacaktır.

Şuan 2B Arazilerinde yapılacak olan konutların m2 ‘si  3000-3500 $ mı Olacak?

Evet. 2B’de Yapılacak Projeler 3000-3500 $ Seviyesinde Olacak Hatta Daha da Üstüne Çıkacağını Öngörüyorum. Ama Bunlar İyi  Projeler Olacaktır.

Sadık Yılmaz  İle Ortak Olarak Beraber misiniz?

Evet, Sadık Yılmaz İle Beraberiz. Burada Hürsel Yapı ve Polat Emlak Olarak Aynı Noktada iki Firma Olarak Hizmet Vermekteyiz.

Adres : Göktürk Merkez Mah. Çeşmebaşı cad. No:41/A Eyüp / İstanbul

Telefon : 0212 322 6441

Telefon :0532 441 76 23

Telefon :0532 656 07 73