Hayalet bir sokağa dönüşen Neo Çarşı yeniden hayat buluyor!

Her gün yeni bir markanın taşındığı, sıfırdan yeni markaların oluşturulduğu Göktürk semtimizde lezzet düşkünlerinin uğrak yeri olabilecek bir mekan daha kapılarını açtı. Son dönemlerde bir çok nezih ve popüler mekanın açılması ile kafe ve restoranlar semtine dönen Göktürk’te dikkat çeken son mekan ‘Lokanta Göktürk’ oldu.

Yiyecek-içecekte önemli markaların büyük rağbet gördüğü bir süreçte Göktürk’te tüm lezzetlerin bir çarşıda buluşturacak bir konsept kurgulayan Chef Muhsin Ertürk, Lokanta Göktürk – Neo Çiftlik ve Mutlaka Meyhane ile farklı illerden, farklı lezzet duraklarından tüm tatları bir yerde buluşturmak üzere ‘merhaba’ dedi.


 

Lokanta Göktürk ve Neo Çiftlik kurucusu, Mutlaka Meyhane işletmecisi Chef Muhsin Ertürk, sokağı canlandırmada oldukça iddialı. Pandemi döneminde atılım yaparak yan yana üç yarı konsepte mekân açarak sokağa hayat veren Chef Muhsin Ertürk, Göktürk’e lezzet sokağı kazandırmayı hedefliyor.

Chef Muhsin Ertürk

Neo Çiftlik’ten alışveriş yapan müşterileri le birlikte masterclass yemek pişireceklerinden bahseden Chef Muhsin Ertürk tarafımıza yaptığı açıklamasında ‘Merhaba sevgili New Göktürk Dergisi okurları, Neo Çiftlik ailesi sizlere çok güzel bir haberimiz var. Çiftliğimizin ürünleri ile geleneksel tarifleri sizlerle Lokanta Göktürk mutfağımızda birlikte deneyimleyerek birlikte pişirip birlikte tadacağız. Peki nasıl mı? Neo Çiftlik den alışveriş yaptığınızda sizi karşılayan arkadaşlarımıza masterclass etkinliğinden haberdar olmak istiyorum diyerek iletişim numaranızı bırakabilirsiniz. 7 kişiye ulaştığımızda sizleri davet edeceğiz ve 7 şer kişilik guruplar ile devam edeceğiz.’ dedi.


 

- Neo Çiftlikinstagram.com/neociftlik
- Lokanta Göktürk : instagram.com/lokantagokturk
- Mutlaka Meyhaneinstagram.com/mutlakameyhane

 


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi - Kenan Yılmaz