Gurmedenal Göktürk

13 Kasım 2020 tarihinde kuruluşunun 3. Yıl dönümünü kutlayacak olan Gurmedenal , temiz gıdaya ulaşma yolculuğunda sizlerinde katılımı ile güçlü adımlar ile büyümekte, gelişmekte.

İnternet mağaza açılışından sonra sırası ile açılan BOMONTİ, ATAŞEHİR, KAYSERİ şubelerine GÖKTÜRK ve kısmetse ay sonunda açılacak olan İZMİR şubeleri de eklenmek üzere. Gurme ürünlerinde; et çeşitleri, peynir çeşitleri, sirke, zeytinyağı, reçeller -soslar-tatlılar ve baharatlar yer almaktadır.

 



Gurmedenal ürünleri ve üretim-tüketim temel felsefesi gurmedenal ürünlerinin üretim temel felsefesi devletler tarafından gıda üretiminde yasal kabul edilen oranlar, içerikler dahi olsalar hiç bir şekilde kimyasal-sentetik katkı, koruyucu, lezet arttırıcı, kimyasal gübre, bitki-hayvan koruma ilaçı içermeyen tamamen doğal ve insan sağlığına asla zarar vermeyecek hammaddeler ile geleneksel yöntemler kullanılarak doğru zamanda, doğru teknikle gıda üretmek ve üretilen gıdayı en sağlıklı şekilde koruyup-ambalajlayıp kullanıcılarının kullanımına sunmaktır.



Gurmedenal Göktürk

Adres: Göktürk Merkez Mah. Telekom Sok. Arcadium Life No:1/E Göktürk - İSTANBUL

İletişim: 0850 225 33 14
Gsm:  0534 778 27 67