Göktürk'ün Tek Yetkili Apple Teknik Servisi Reinabi
Masaüstü ve Dizüstü modellerine hayli zamandır garanti işlemlerini takip etmekteyken bu hizmetin üzerine iPhone ve iPad cihazlarının garanti takiplerini de ekledi. iPhone cihazlarının garanti kapsamı takiplerinde kullanıcılar Zorlu Center'da ki Apple Store'dan randevu alamamaktan şikayetçilerdir. Saatlerce ve günlerce randevu alamadıklarından işlemlerini cihazın garantisini bozma riskine rağmen garanti dışı işlem görmesine neden olmaktadır. 

Bu uzun süren randevu alma ve garanti takibini artık Göktürk ve Kemerburgaz bölgesinde bulunan Reinabi Apple Teknik Servis tarafından takip hizmeti verilmektedir. Aşşağıda sıralı tüm işlemler tarafımızca takibi sağlanmaktadır.

Göktürk'te evinizden, iş yerinizden çıkacak vaktiniz yoksa Reinabi Apple Teknik Servisi bu sorununuzu ortadan kaldırıyor.

Ev ve İş yerlerine Özel Servis 
iPhone, iPad cihazlarınız arızalandığı zaman iş yoğunluğundan dolayı işyerinden evinizden çıkacak vaktiniz olmayabilir. Haftalarca da telefonsuz kalmak iş hayatınızı ve özel yaşamınızı sekteye uğratabilir.Reinabi Apple Teknik Servisi hizmeti ile vereceğiniz adrese geliyor ve sizden arızalı olan ürününüzü teslim alıyor. Ücretsiz arıza tespiti ardından sizlere bilgi veriliyor, gerekli parça değişimi, onarım hakkında size fiyat bilgisi veriliyor, sonrasında arıza gideriliyor. Cihazınızın sorunu giderildikten sonra aynı şekilde tekrar istediğiniz adrese teslimatı yapılabiliyor.



Adres: Göktürk mah. Belediye Cad. Çam güzeli sok. no:4 C blok Eyüp / İstanbul
Telefon: 0212 322 5951
Faks: 0212 322 5951
Web: www.reinabi.com
Email: [email protected]