En iyi antrenörler  en yeni trendler Göktürk’ün tek butik stüdyosu Sade Göktürk ‘de

Merih Güzelarda ile fonksiyonel antrenman grup dersi her pazartesi çarşamba 11.15 ‘te.

Kısıtlı sayıda yer var, kayıt ve bilgi için acele edin. 0212 322 23 71


FONKSİYONEL ANTRENMAN NEDİR ? 

Fonksiyonel antrenman, tüm vücut kaslarını çalıştıran ve vücudun işlevselliğini artıran değişik yoğunlukta ve süredeki hareketler bütünüdür. Kademeli olarak artırılabilen zorluk seviyeleri ile vücut daha dengeli, esnek, dayanıklı ve hızlı hale gelir. Üstelik fonksiyonel antrenmanlar günlük hayatımızda yaşayabileceğimiz sakatlanmalara karşı da daha kuvvetli ve dikkatli olmamızı sağlar. 

MERİH GÜZELARDA KİMDİR?

Almanya’da ilkokul öğretmeninin tavsiyesiyle cimnastikle spora başlayan Merih Güzelarda daha sonra yine öğretmeninin teşvikiyle yine o yıllarda kısa mesafe koşulara hazırlandı ve okullar arası koşu yarışlarında kendi yaş grupları arasında derece aldı. Türkiye’ye döndüğünde cimnastik ve koşuya devam edemedi. İstanbul Üniversitesinde öğrenci olduğu yıllarda Fitness ‘a geçiş yaptı. Motorsporlarına büyük tutkusu olan Merih Güzelarda 2006 yılında Türkiye’nin değerli pilotlarından eğitimler alarak TOSFED ‘in lisanlı pilotu oldu ve profesyonel olarak pist yarışlarında pilot olarak yarışmaya başladı. Bu adrenalin dolu spor dalından sonra pilates’le tanıştı. Pilates’in kısa sürede bedeninde yarattığı olumlu etki karşısında etkilenerek doğru tekniği öğrenmek ve uygulamak adına eğitim almaya karar verdi. Mat, Reformer, Cadillac dalında tüm seviye eğitimlerini tamamladı ve kısa bir süre sonra fonksiyonel egzersizleri de programlarına dahil etti. Sertifikalı eğitmen olan Merih Güzelarda, evli ve bir çocuk annesi. 

Bir önceki yazımız olan Sade Göktürk'de grup ve özel derslerde şubat kampanyası başlıklı makalemizde antigravity yoga, antigravity yoga göktürk ve functional hakkında bilgiler verilmektedir.