Öncelikle sizi tanımakla başlayalım Neşe Hanım
Eğitim öğretim faliyetlerinin uzun yıllar içinde bulunan üç genç girişimcinin kurmuş olduğu bir kursuz. Neşe Güneş, Mustafa Yerliçay ve Banu Ulubaş olarak  birikim ve becerilerini Göktürk’te birleştirme kararı aldık.

Neşe Güneş ; Doğu Akdeniz Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olduktan sonra Marmara Üniversitesi ‘nde yüksek lisans yaptım. 13 yıllık mesleki tecrübem var. Bu süreçte çeşitli dershane ve kolejlerde öğretmenlik ve yöneticilik deneyimlerim oldu. Nihayetinde Göktürk’te kendi kurumumuzu açtık.

Mustafa Yerliçay, üç üniversite mezunudur. Şu an dördüncü üniversitesini okuyan eğitim aşığı bir eğitimcidir. Aynı zamanda kendine ait metodlar geliştirmiş bu doğrultuda pek çok başarıya imza atmıştır. 12 yıldır eğitim hayatının içindedir. Kendisinin yayınları, özgün sunuş teknikleri bulunmaktadır. Kolejcilik, dershanecilik ve özel ders öğretmenliği yapmıştır. Nihayetinde Göktürk’te bizimle beraber kursun açılışında bulunmuştur.

Banu Ulubaş, Sakarya üniversitesi mezunudur. 20 yıllık mesleki tecrübesi bulunmaktadır. Türkiye’nin önde gelen firmalarında üst düzey yöneticilik yapmış, pek çok markanın markalaşma sürecini yönetmiştir. Aynı zamanda bir girişimci ve eğitimi yakından bilen bir insan olarak bizimle beraber kursumuzun kurucu ortağı olmuştur.

KemerKent Ders Atölyesinin kuruluş hikayesinden bahsedebilir misiniz?
KemerKent bizim ilk tecrübemiz değil. Daha önce Beylikdüzü bölgesinde yine butik bir kurumun işletmesinde bulunmuştuk, şu anda o kurum faaliyetlerine devam etmektedir. Oradaki tecrübemizi Göktürk’e taşımaya karar verdik. Çünkü biz Göktürklüyüz. Uzun yıllardır burada yaşıyoruz. Burada butik bir kurumun ihtiyaç olduğunu görüp Göktürk’e eğitim anlamında yatırım yapmaya karar verdik.

Peki neden DERS ATÖLYESİ kavramını kullanıyorsunuz? 
Bu kavram yaptığımız iş ile tam olarak örtüşüyor. Bu nedenle bu kavramı seçtik.  
Atölye kişinin rahat bir ortamda belirli bir disiplinle çalışmalar yaparak üretim gerçekleştirdiği yerdir. Bu anlamda öğrencilerimizin hem öğrendiği hem de öğrenmeyi öğrendiği bir yer olarak ders atölyesi kavramını seçtik. Bu anlamda ilk ve tekiz. Özgün, bireysel eğitim çalışmaları gerçekleştiriyoruz.

Eğitim konseptinizde ne tür eğitimler yer almaktadır?
İlköğretimden ortaöğretime her kitleye seslenmekteyiz. 
- Ödev yapım
- Ders takviyesi
- Sınavlara hazırlık (TEOG- YGS-LYS- İB)

Özellikle çalışan anne ve babalar için kursumuz tam biçilmiş kaftan. Kurumumuzda okul sonrası ödev yapım çalışmaları, satranç, taş boyama gibi etkinlikler yer almaktadır. Okul sonrası öğrencimizi kurumumuza kabul ediyor veliye iş çıkışında veliye teslim ediyoruz. Veliye çocuğu ile kaliteli vakit geçirmek bir başka deyişle çocuğunu sevmek kalıyor. Sınavlara hazırlık yapan öğrencilerimizle 6 kişilik butik ve özgün tasarlanmış sınıflarda ders yapıyoruz. Aylık en az 50 saat eğitim veriyoruz. Bununla birlikte gerektiğinde etütlerle öğrenme sürecini destekliyoruz. Her öğrenci kendine has öğrenme sitili ile öğrenme imkanı elde ediyor.
Hafta içi ve hafta sonu olmak üzere devamlı eğitimin içindeyiz. Öğrenci kuruma ulaşabiliyor, öğretmenleri ile iletişim halinde kalabiliyor. Bununla birlikte isteyen velilerimizi alternatif sunmak adına 12 kişilik sınıflarda da eğitim imkanı da sunuyoruz.  Sınırsız bir eğitim anlayışını sınırlı kontenjanla vermekteyiz.

Bu soru için biraz erken ama bu sene başarınız var mı?
Haklısınız bu soru ilk sene için erken ama evet ciddi başarılara imza attık. Kurumumuzda TEOG sınavına giren tüm öğrenciler en az bir branştan FULL yaptılar. İki öğrencimiz 120 sorudan sadece bir soru kaçırdı, bir öğrencimiz 1 boş iki yanlış, bir öğrencimiz sadece 5 yanlış yaptı. İlkokul seviyesinde ise bize gelen öğrenciler okullarının yaptığı yarışma sınavlarında il ve ilçe dereceleri elde ettiler. Bununla birlikte özel okulların bursluluk sınavlarına katılıp oralarda da göğsümüzü kabartıyorlar. Geçen yıllarda ise Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz vardı. Örneğin geçen yıl Beylikdüzü şubesi 6 öğrenciyi fulletmişti.

KemerKent Ders Atölyesi ile veli- öğrenci iletişimi nasıl sağlanıyor?
Velilerimizle sürekli etkili iletişim halineyiz. Butik bir kurum olduğumuz için aynı zamanda bir aile havası mevcut. Teknolojinin tüm imkanlarından faydalanabiliyoruz. Bu samimiyet ortamı o seviyede ki öğrencilerimizin okul tercihlerinde bile veliyle kolej arasında iletişim kurup veliye kolaylık sağlıyoruz. Anlaşmalı olduğumuz özel okulla velilere özel indirimler uygulatabiliyoruz.

Rehberlik hizmeti hakkında bilgi verir misiniz?
Alt sınıflarda uzman pedagog desteği sunmaktayız. Bu sadece Göktürk için değil kurs anlamında Türkiye için bir ilktir. 
Büyük yaş gruplarında ise eğitim koçluğu hizmeti vermekteyiz.

Öğrencilerinize ders harici etüt imkanı sunuyor musunuz?
Evet, kurumumuzda sabit etütler bulunmakla birlikte öğrenci gruplarına özel etütler de sunulmaktadır. Belirli bir plan program dahilinde her öğrenci için etüt alma konusunda bir sınırlamamız yok.

Öğretmen kadronuz hakkında bilgi verebilir misiniz?
Öğretmen kadromuz alanında uzman öğretmenlerden oluşmaktadır.  Her derse o dersin branş öğretmeni girer. Öğretmenlerimiz genelde yayın yazarıdır. Boğaziçili, yüksek lisanslı öğretmen kadromuz vardır. 
Yıllardır işleyen bir sistem üzerine eğitim öğretim faaliyeti sunmaktayız.

2017-2018 eğitim öğretim yılı erken kayıtları hakkında bilgi verebilir misiniz?
2. dönemin başı itibariyle erken kayıt dönemine girmiş bulunuyoruz. Erken kayıt döneminde çok ciddi fırsatlar sunuyoruz. Başarılı öğrencileri ödüllendirmek adına 
25-26 Şubat’ta Başarı ödüllendirme sınavı uygulayacağız. Başarılı öğrencilere burs imkanları sunacağız. Sınava katılan her öğrenciye sürprizlerimiz olacak. 

KemerKent Ders Atölyesi
Gsm : 0532 436 6 024
Ofis : 0212 322 0 724
Adres : 3. Manolya Sok. No:13 Göktürk - Eyüp / İSTANBUL (Migros Yanı)
www.kemerkentders.com