Eyüp’te de yeni dönemin başlamasıyla ilgili olarak düzenlenen törene Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek ve Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da katıldı. Remzi Aydın, öğrencilere destek için hazırlanan kırtasiye çeklerini de törende bizzat dağıttı.

Yaklaşık 60 bin öğrencinin ders başı yaptığı
Eyüp’te, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, öğrencilere ve kırtasiyeci esnafına yönelik destek amacıyla hazırlanan kırtasiye çeklerini de öğrencilere bizzat dağıttı. Konuşmasında kırtasiye desteğinin ilçeye önemine de değinen Başkan Aydın, “Kırtasiye desteğimiz çok önemli bir proje. Bu yıl yaklaşık 44 bin öğrenciye destek veriyoruz. Bu çalışma sadece öğrenciye, veliye değil kırtasiyeci esnafına da destek. İlçemizdeki ekonomiye bir dinamizm getiren bir destek” dedi.

Eyüp Belediyesi'nin dağıttığı hediye çeklerini Elif Kırtasiye de kullanabilirsiniz. Elif Kırtasiye'de ayrıca okul kitap ve defterlerinizi tanesini 2 TL'ye kaplatabilirsiniz. Sabah 07:30 ile akşam 22:00'e kadar açık olan Elif Kırtasiye Göktürk Caddesi No:3 Göktürk İmam Hatip Ortaokulu karşısında 0212 322 78 80 nolu telefondan ulaşabilirsiniz.