Göktürk Halkı Elazığ’da yaşanan depremzedelere yardım için Göktürk Muhtarlığında toplanıp, yüzlerce koliyi birlikte hazırlayıp Elazığ’a gönderdiler.

Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş yaptığı açıklamasında; 

Tüm Göktürk’lü komşularımız, yerel basınımız, eczacılarımız, esnafımız, mini mini çocuklarımızla Cumartesi günü başladığımız yardım kampanyamıza kadınıyla erkeğiyle çocuklarıyla bir arada gelen ihtiyaç malzemelerini tektek tasnif ettik. Göktürk Mahallesi olarak özel gönderme isteğimiz burada yaşayan bir sakinimiz tarafından karşılık buldu. Koca bir kamyon tıka basa yardım malzemeleri ile doldu taştı. Ne denir ki katkıları olan herkese çok ama çok teşekkürler.

Battaniyeler, ısıtıcılar, bebek ve kadın ihtiyaçları, kuru gıdalar, çikolatalar, şekerlemeler, oyuncaklar, kadın erkek çocuk ve bebek giysileri, montlar, botlar, ayakkabılar, eczacılarımızın belirlediği vitaminler, sağlık malzemeleri ve daha unuttuğum bir sürü malzeme. Allah bir daha yaşatmasın bu acıları. Bunlar bizlere ders olsun, sağlıksız binalar yüzünden canlarımız hayatını kaybetmesin.

Sizlerin vekili olarak: hüzün ve gururu bir arada yaşadığımız bu günde kamyonumuzu Elazığ'lı ve Malatya'lı canlarımıza bir nebzede olsa yanınızdayız demek için uğurladık, kazasız belasız yerlerine ulaşsınlar.

Teşekkürler Göktürk’üm…


Göktürk Mahallesi Muhtarı Seval Kızılateş