GÖKTÜRK YILLARDIR BEKLEDİĞİ İLKOKULUNA KAVUŞUYOR!

Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürü Alper Asım Özer temel atma töreninde yaptığı konuşmasında ;

Bir toplumun gelişmişlik seviyesinin en önemli göstergesi eğitime verdiği yatırımlarda görülmektedir. Eğitime yapacağımız her katkı kadim medeniyetimizde bir yapı taşı olarak gelecekteki yerini alacaktır. Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Türkiye Cumhuriyeti'nin muasır medeniyetler seviyesine ulaşma  gayesine ulaşması için çalışmalarını bu doğrultuda sürdürmektedir. Bu çalışmaların bir neticesi bugün bir yapıta daha dönüşmekte ve milletimize armağan edilmektedir.

Eğitime verdiğimiz önemin bir göstergesi olarak bugün temellerini attığımız okulumuz Göktürk bölgesinin ilkokul ihtiyacına kalıcı bir çözüm sağlayacaktır. Çocuklarımızın daha iyi eğitim almasını sağlamak ve geleceklerini aydınlatmak; milletimizin ve devletimizin gücünü, birliğini, refahını arttırmak amacıyla 22.12.2020 tarihinde  İstanbul Valiliği, Eyüpsultan Kaymakamlığı ve Eyüpsultan Belediyesi’nin destekleri  ile TMSF’nin sponsorluğunda okulumuzun temeli atılacaktır.

Eyüpsultan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak açılacak okulumuz güçlü Türkiye’mizin  istikbalinde vatandaşlarımızın sosyalleşmesine her zaman cesaret, umut ve öncülük yapacağına inanmaktayız. Okulumuz donanımlı yapısıyla kültürümüze bağlı olarak modern çağda yerini alacak nice öğrencilerin yetiştirilmesine büyük katkı sağlayacaktır. Bu vesileyle temeli atılan okulumuzun ilçemize, milletimize ve devletimize hayırlı olmasını temenni ederiz.

32 DERSLİK İLKOKUL BİR YIL SONRA EĞİTİM VERMEYE BAŞLAYACAK

32 derslikli okul binamız içerisinde; laboratuvar, spor salonu, bilişim odası ve modern çağın gerektirdiği her türlü donanımı bulunduracaktır. Teknolojinin her türlü imkanını bünyesinde barındıracak okulumuz milletimizin hizmetine en kısa zamanda sunulacak.

Konumu: Göktürk semtinde yeni yapılacak olan ilkokul, Göktürk Mahallesi İETT Otobüsleri son durak konumunda inşaa edilecek 

Protokol konuşmalarının ardından 2021 yılı Aralık ayı içerisinde bitirilmesi planlanan 32 derslikli Göktürk İlkokulu için gerçekleştirilen temel atma seremonisi sonrasında hatıra fotoğrafı çekimi ile Temel Atma Töreni sona erdi.


Haber Kaynak : New Göktürk Dergisi -Kenan Yılmaz