Göktürk’te 3 senedir hizmet veren Kebapçı Göktürk, aşçıları ve salon personeli ile işinin en iyileri arasında yer alıyor. Göktürk Kebapçı'yı evinizin arka bahçesi gibi düşünün tam kafa dinlemelik bir mekan. Bir aile ortamı oluşturan Kebapçı Göktürk’te çok yakında restoranımıza çocuklu masalar için çocuk oyun alanı yapacak.

Mutfak kısmında mezeler günlük taze yapılıyor, keza çiğköfte Göktürk’te yiyebileceğiniz en iyi çiğköfte. Gerçek çiğköfte dediğimiz etli içine konulan baharatları Adana’dan özel getiriyor, her gün saat 17’de akşam servisi için hazır salataları ile de kullandığı yeşillikleri özel olarak getiriyor.

Gelecek olan misafirlere özellikle tablacı salatasını tavsiye ediyorum, birbirinden özel ara sıcak çeşitleri var. Lahmacun konusunda Göktürk’te üstüne yok diyebiliriz. Gelelim kebaba, kebap deyince akla kıyma geliyor peki nasıl bir kıyma makine mi hayır kesinlikle tamamen elde çekilmiş zırh kıyması. Zaten lezzetini oradan alıyor, diğer çöp şiş, kuzu şiş, tavuk, şaşlık gibi ürünler de ustanın kendine has soslarıyla marine ediliyor ve ağzınızda lokum gibi yumuşacık bir lezzetli bir hal alıyor.

Ben soslu et sevmem diyen misafirler içinde bonfile lokum, kuzu pirzola, kuzu kaburga gibi birbirinden lezzetli tatlar mevcut.



Bu kadar lezzetten sonra güzel bir tatlı yememek olmaz. Olmazsa olmaz dediğimiz lezzet künefe bol peynirli nar gibi kızarmış ve çıtır çıtır yada güzel bir Antep katmeri ben daha hafif severim diyenler için ayva tatlısı, kabak tatlısı veya dondurmalı irmik ve çocukların en sevdiği çikolatalı sufle tavsiye edebiliriz. Canınız kebap çekti bir telefon kadar uzağınızda paket servisi ile hızlı ve sıcak bir şekilde getiriyor.

Göktürk Kebapçı
Adres :
Neo Vista Çarşısı Eyüp Göktürk 
Telefon : 0212 322 23 25