Bugün New Göktürk ekibi olarak Tarihi Çinili Fırın Börekçisini ziyaret ettik. Ailenizle, sevdiklerinizle beraber güzel bir kahvaltı yapabilaceğiniz mekanlardan birisi.Tarihi Çinili Fırın Börekçisi konseptini geliştirerek, kahvaltıyı yanı sıra börek çeşitleri, salata çeşitleri, ızgara çeşitleri yanı sıra çay ve kahve konsepti ile hizmet veriyor.



TAMAMEN ORGANİK ÜRÜNLER EŞLİĞİNDE KAHVALTI
Kahvaltı ürünleri tamamen doğal ürünlerden hazırlanıyor. Reçeller ve acuka küçük kuyudan geliyor. Bütün peynir çeşitleri ve zeytinler ise egeden geliyor. Tatlılarda manda sütü kullanıyor.Sadece kahvaltı yok, salataları ve ızgara çeşitleride mevcut. Kahvaltı ve börek çeşitleri yanı sıra çay konsepti , kahve konseptine yer veren Tarihi Çinili Fırın Börekçisi Göktürk'te buzlu kahvelerden tutunda sifon kahve, wi coffe gibi seçeneklerde bulunuyor.



Sabah 06.00 de açılan Tarihi Çinili Fırın Börekçisi akşam 22.00'a kadar hizmet veriyor. Kapasite olarak, 84 kişilik oturmu bulunuyor. Tiryakiler için sigara içme alanı var. Tarihi Çinili Fırın Börekçisi 15 kişilik ekibi ile Göktürk'te hizmet veriyor.





Tarihi Çinili Fırın Börekçisi
Adres : Göktürk Merkez Mah. İstanbul Cad. No:10 Göktürk - Eyüp / İSTANBUL
Telefon : 0212 322 88 98
Web : www.tarihicinilifirin.com​