Son günlerde çocuk şiddeti vakalarındaki artışa dikkat çekmek için Göktürk Meydanında "ses ver eylemi" gerçekleştirildi. New Göktürk Dergisi imtiyaz Sahibi Kenan Yılmaz ve Göktürk'lü bir anne olan Melek Akkurt'un organize ettiği  Çocuk İstismarı son bulsun eylemine yüzlerce vatandaş ve 50'ye yakın Kamyon katıldı. Saat 20.00'da Göktürk Meydanından başlayıp İstanbul Caddesinde ki Carrefoursa önünden dönerek Çamlık Caddesi istikametinde yürüyen vatandaşlar daha sonra tekrar Göktürk Meydanına gelerek İstiklal Marşı okuıyup dağıldılar. 

Melek Akkurt New Göktürk Dergisi mikrofonlarına yaptığı açıklamada '' Dünyanın ve Türkiye’nin kanayan yarası olan çocuk istismarına yeter diyoruz. Bizler, el ele vererek sorunların çözüleceğine inanmaktayız. Çocuklarımıza güvenli ortamlar sağlanıncaya kadar, çocuklara şiddet, tecavüz gibi olayların önüne geçmek için tüm gücümüzle mücadele vereceğiz. Bu şiddetlerin önüne geçmek için önce ailede, ardından eğitimde bilinçlendirmek için var gücümüzle mücadele etmeliyiz. Türkiye Cumhuriyeti’nin teminatı, geleceğimiz çocukları korumak için tüm Göktürk Halkı seferber olduk. Şiddete dur demenin zamanı geldi geçiyor” dedi.

Kenan Yılmaz '' Çocuk istismarcılarına İdam yerine İşaret Koyulsun''
Çocuk istismarının cezasının idam olmaması gerektiğini kaydeden Kenan Yılmaz, "İdam, o kişiyi öldürür, kurtarır; ama bence, onların bu dünyada cezasını çekmesini istiyorum. En ağır şekilde cezalandırılmasını istiyorum, bana kalırsa vücutlarına bir işaret veya dövme yapılarak suçluların bu şekilde dolaşmasını istiyorum. Önemli olan sorunun, tecavüzleri, şiddeti, cinsel istismarı önlemek olduğunu vurgulayan Kenan Yılmaz, "Henüz bu konuda önleyici bir tedbir açıklanmadan idama yönelmek radikal bir çözüm değil. Bence idam yerine ağırlaştırılmış müebbetle beraber daha ağır cezalar verilmeli, öteki dünyada değil, kişi bu dünyada yaptığının cezasını çekmelidir. '' dedi.