Chef Hande Yılmaz, uzun yıllardır Göktürk ve Kemerburgaz da atölyesinde butik pasta tasarımları, kurabiye, şeker hamuru ile hazırlanan pastalar ile özel günlerinizde sizlere unutamayacağınız anlar yaşatıyor. 



Chef Hande Yılmaz'ın  Göktürk'te atölyesinde hazırladığı pasta tasarımları ve daha fazla bilgiyi www.instagram.com/chefhandeyilmaz  internet sitesinden ziyaret ederek bilgi öğrenebilirsiniz.

Hande Yılmaz - Pastry chef / Cake Designer
Göktürkte’ki butik pasta atölyemde siparişlerimi alıp,  pastalarımı yapıyorum. Gerçekten çok yoğun çalışıyorum, bir pastanın yapımı 4 - 5 gün sürebiliyor. Günlerce dinlenmeden çalıştığım, sabaha kadar hazırlık yaptığım, çok yorulduğum zamanlar oluyor. Yine de yaptığım işten büyük keyif alıyorum. Her pastamın benim için ayrı bir tutkusu var.  Her yaptığım pastaya ilk günkü gibi özeniyorum ve malzeme kalitesi konusunda çok titizim. Yaptığım iş hata kabul etmiyor, benim için müşterilerimin memnuniyeti her şeyden önemli. Onlar mutlu olduğunda ben kat kat mutlu oluyorum. İşimin en güzel, en zevkli kısmı da bu… İşinizi sevin ki, güzel başarılar elde edin.

Hayalleriniz ve yapmak istedikleriniz hiç bitmesin. Siz de deyin ki;  bu hayat benim ve ben ne istersem o bana gelir.  


Hande Yılmaz'ın Beyaz Futbol Programı için hazırladığı Pasta